Veliko pojačanje

Reprezentativac Srbije stigao u Zagreb

18.10.2022.
u 15:22

Radi se o izuzetno mladom igraču koji je na zadnjem juniorskom Europskom prvenstvu pokazao svu raskoš svog talenta. Igrajući u generaciji zajedno sa Stefanom Dodićem bio je jedan od najboljih igrača turnira

Rukometaši PPD Zagreba potpisali u ovoj sezoni trećeg reprezentativca Srbije. Nakon što su ranije u klub došli Milić i Dodić, novi član "plinara" postao je Miloš Kos.

Riječ je o igraču koji igra na mjestu lijevog vanjskog pucača i koji je bio uvršten u All star momčad europskog juniorskog prvenstva u Portugalu na kojem je Srbija bila treća.

Kos dolazi iz Izviđača iz Ljubuškog i trebao je doći u PPD Zagreb na početku sezone. Sve je već bilo dogovoreno, alio je zapelo nakon što je završilo europsko juniorsko prvenstvo.

Naime, tamo je Kos odigrao odlično pa su u Izviđaču htjeli zaraditi dodatne eure. Odšteta je naglo porasla pa je uprava "plinara" odlučila malo pričekati dok se ljudi iz Ljubuškog malo "omekšaju".

To se na kraju dogodilo i Kos će biti na raspolaganju Ivici Obrvanu, treneru "plinara" već za susret Lige prvaka protiv Wisle koji se igra u srijedu, 26. listopada u Varaždinu. 

 - Nakon par titula u Bosni i Hercegovini evo jedan veliki iskorak za mene. Liga prvaka je ostvarenje sna i moram se iskreno zahvaliti Zagrebu na ukazanoj prilici.

Momčad je jako dobra, neke igrače naravno znam bolje, s nekima sam i igrao i vjerujem da ću se dobro uklopiti. U zadnjih par dana se dosta toga dogodilo za mene, prvi put sam i nastupio za seniorsku reprezentaciju i moram reći da sam stvarno presretan i uzbuđen radi svega što slijedi.

Ne osjećam neki pritisak, moj cilj je nastaviti rasti kao igrač i čovjek i smatram da je PPD Zagreb sjajna okolina za to – rekao je Kos.

Ivica Obrvan sada na mjestu lijevog vanjskog ima tri sjajna rješenja – Kavčića, Srnu i Kosa. 

- Radi se o izuzetno mladom igraču koji je na zadnjem juniorskom Europskom prvenstvu pokazao svu raskoš svog talenta. Igrajući u generaciji zajedno sa Stefanom Dodićem bio je jedan od najboljih igrača turnira a u momčadi Ljubuškog već nekoliko godina pokazuje da je riječ o sjajnom talentu.

Smatram da je ovo odličan posao od strane uprave kluba jer smo dolaskom Miloša Kosa svi mi višestruko na dobitku.

Miloš je igrač budućnosti i Zagreb je s njim dobio sjajnog lijevog vanjskog za narednih nekoliko godina ali smatram da nam on može pomoći već ove sezone i da će bez obzira na proces prilagodbe koji je nužan biti plus za našu momčad i pomoći nam da bolje igramo – rekao je Obrvan.  

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivica.vranjic
06:55 21.10.2022.

Znamo otkud plin duva....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije