izgubili 1-4

Rijeka ima razloga za optimizam: Lille pregažen u francuskoj ligi uoči uzvrata na Rujevici

Utakmica play-offa Konferencijske lige između Lille i HNK Rijeka
Foto: IconSport/PIXSELL
1/2
27.08.2023.
u 22:13

Nakon tri kola Lille je 10. s četiri boda, a u četvrttak gostuje na Rujevici. Na ljestvici vode Monaco i Marseille s po sedam bodova.

Lille, protivnik Rijeke u baražu Konferencijske lige, doživio je težak poraz u 3. kolu Francuske lige, izgubivši kod Lorienta s 1-4. Abergel (9), Ponceau (10), Faivre (62) i Le Goff (67) nemilice su punili mrežu Lillea, za koji je Kanađanin David postigao počasni gol u 55. minuti.

Nakon tri kola Lille je 10. s četiri boda, a u četvrttak gostuje na Rujevici.

Rennes i Le Havre su u nedjelju u utakmici 3. kola francuskog prvenstva odigrali neriješeno 2-2.Blas je doveo Rennes u vodstvo u desetoj minuti susreta, a Wooh je povećao prednost domaće momčadi na 2-0 u 24. minuti. No gosti, smanjuju na 1-2 pet minuta prije kraja prvog poluvremena, a strijelac je Alioui koji onda zabija i svoj drugi gol za izjednačenje u 70. minuti.

Na ljestvici vode Monaco i Marseille s po sedam bodova.

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 1

DA
darkog
10:44 28.08.2023.

kako to da autori članka temelje, ipak nerealan optimizam na jednoj lošoj igri budućeg protivnika, a istovremeno ne pridaju nikakav značaj izuzetno lošoj predstavi svojih miljenika. Na žalost po Rijeku, kojoj od srca želim da prođe francuze, dinamo je jučerr pokazao francuzima kako se ekipa rijeke pretvara u malog nemočnog miša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije