HNL, 18. kolo

Rijeka na Kantridi jedva do boda protiv Slaven Belupa

Leon Benko
Nel Pavletić/Pixsell
01.12.2013.
u 21:17

Rijeka se tako nije uspjela približiti vodećem dvojc Dinamu i Hajduku, nalazi se na trećoj poziciji

U sjeni velikog derbija između Dinama i Hajduka, na Kantridi su Rijeka i Slaven Belupo odigrali posljednju utakmicu 18. kola MaxTV Prve HNL-a. Na kraju su obje momčadi osvojile po bod, završilo je 2:2.

Zanimljivo, gosti su dvaput vodili, ali nisu uspjeli do pobjede.

U 31. minuti Slaven je poveo, pogodak je postigao Matoša. No, samo je deset minuta uspio zadržati vodstvo jer je prvi strijelac Rijeke Leon Benko izjednačio na 1:1. U 64. minuti Rak vraća Belupo u vodstvo, ali u 85. Benko svojim drugim pogotkom na utakmici postavlja konačan rezultat.

Rijeka se tako nije uspjela približiti vodećem dvojcu Dinamu i Hajduku, nalazi se na trećoj poziciji i ima šest bodova manje od drugoplasiranog Hajduka, ali i dvije utakmice manje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije