TRANSFER KRAMARIĆA

Rijeka od Chelseaja traži 9 milijuna eura

29.11.2014., Rijeka - Otvorenje trgovine sportske prehrane i suplemenata Polleo Sport u Rijeci, otvorenju su prisutvovali, nogometasi Hnk Rijeke Andrej Kramaric i Ivan Tomecak.  Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
03.01.2015.
u 09:00

Prema neslužbenim informacijama, na adresu Chelseaja poslan je zahtjev 6+3! Rijeka traži šest milijuna eura u gotovini, a tri milijuna kroz ugovorene klauzule.

Obitelj Kramarić odlučila je prihvatiti ponudu Chelseaja iako je Jose Mourinho prije nekoliko dana izjavio da u siječnju neće dovoditi nikoga. Inače, Mourinhova najveća preokupacija je Marco Reus.

Zadnju riječ u Kramarićevu transferu ima Damir Mišković, no predsjednik uprave Rijeke nije zadovoljan prvom ponudom Chelseaja ni od šest milijuna eura.

Rijeka traži više novca, prema neslužbenim informacijama, na adresu Chelseaja poslan je zahtjev 6+3! Rijeka traži šest milijuna eura u gotovini, a tri milijuna kroz ugovorene klauzule. Kada bi se ostvarile sve ugovorene klauzule, Rijeka bi dobila nešto manje nego što je ponudio Leicester City. Chelsea ni u jednoj dosadašnjoj varijanti nije namjeravao toliko platiti!

Kramarići su već prije Nove godine spakirali kovčege za put u London. Ako Chelsea ne pristane na zahtjeve Rijeke, Kramarić će ostati na Kantridi ili prihvatiti ponudu Leicester Cityja. Pod uvjetom da i Leicester to želi.

>>Kramarić će u Chelseaju zarađivati upola manje nego što bi u Leicesteru

Komentara 7

MA
MagnusJohnson
09:32 03.01.2015.

Novinara Igora Vranića prijavio sam Hrvatskom novinarskom društvu zbog laži i obmana koje posljednjih dana piše oko transfera Kramarića. Neki dan je napisao "Riješeno je: Kramarić odlazi u Chelsea, pa na posudbu u Leicester City", u svakim normalnim svjetskim novinama, novinar bi dobio izvanredan otkaz za ovu sramotnu laž, ali ne da se to nije dogodilo u Večernjem listu, nego isti novinar nastavlja pisati o Kramariću. Pitanje je, da li je on plaćen od raznih menadžera da piše ovakve stvari? Ne može biti slučajno.

TA
tarzan
09:41 03.01.2015.

Tako i triba! Šta oće Chelsea igrače iz naše lige za badava. E ne može. Dobili su Pašalića skoro pa džaba pa misle da sad mogu koga oće za sitniš. Ne daj se Rijeko

Avatar jebb
jebb
10:37 03.01.2015.

Nisam siguran da bi to bio pravi potez ako Kramaric ode u Chelsea. Pa oni mu odmah u startu kazu da nije dovoljno dobar za njih, a ni njihova financijska ponuda nije bas izdasna. Mislim da mu je bolja opcija cak i Leicester. Tu ce barem igrati i zaradjivati vece novce. A ako vlasnici Leicestera imaju novaca za potrositi (a izgleda da imaju), cak ako Leicester u ispadne ove godine, velike su sanse da ce se vratiti vec slijedece. Chelsea je onog Delaca slao na posudbu u Vojvodinu! Tko kaze da i Kramaric ne bi zavrsio u nekoj lijevoj ligi na posudbi? On mora ici u klub koji ga treba za prvi tim jer bi i njegovo mjesto u reprezentaciji doslo u pitanje. A sa 2-3 dobre igre za reprezentaciju interesanata za njegove usluge nece nedostajati, i to pod mnogo boljim uvjetima od ovih koje Chelsea nudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije