protiv ferencvaroša

Rijeka otputovala na uzvrat. Tomečak: Gol bi bio dovoljan

ivan tomečak
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
23.07.2014.
u 12:17

Očekujem ofenzivnijeg protivnika nego što je bio na Kantridi, najavljuje desni bek Rijeke.

Nogometaši Rijeke u srijedu ujutro poletjeli su za Budimpeštu gdje ih u četvrtak od 20.30 sati na Ferenc Puškaš stadionu očekuje uzvratna utakmica 2. pretkola Europske lige sa Ferencvarošem.

Po dolasku u Budimpeštu bijeli su se smjestili u hotel, dok ih večernji trening očekuje u 18.30 sati.

- U europskim utakmicama nerijetko odlučuju detalji, nijanse. Malo te dijeli od uspjeha do ispadanja. Sve to, jasno, ukazuje da u Budimpešti moramo biti pravi - rekao je za Novi list desni bek Rijeke Ivan Tomečak i dodao:

- Očekujem ofenzivnijeg protivnika nego što je bio na Kantridi i opet jednu tešku utakmicu u kojoj uvijek nešto može krenuti po zlu. Ali, ako ćemo igrati kao na Kantridi, ako odigramo pametno i ne dopustimo protivniku da nam napravi prilike, nemamo se čega bojati - kaže bivši igrač Dinama.

 

- Uoči prve utakmice nismo očekivali da će se oni toliko povući, očekivali smo suparnika koji će biti ravnopravniji, a na kraju su se samo branili. Ako zabijemo i u uzvratu, vjerojatno će to biti dovoljno za prolaz - zaključio je Tomečak.

Trener Matjaž Kek na put u Budimpeštu poveo je igrače Vargića, Prskala, Budicina, Jahovića, Sharbinija, Jajala, Tomečaka, Leškovića, Borasa, Mitrovića, Ayajija, Samardžića, Zlomislića, Kvržića, Leovca, Bertoše, Brezovca, Kramarića, Jugovića i Krstanovića.

>>Vieira poslao igrače u svlačionicu: Riječani su nas rasistički vrijeđal!

>>Rijeka okrenula susret protiv Zagreba, Kramarić zabio dva gola

Komentara 1

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
13:40 23.07.2014.

Skoći pa reci hop,ne dizati se previše..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije