RIJ - OSI 5:1

Rijeka s pet komada razbila Osijek: 'Daj nam Stuttgart da se igramo'

Rijeka - Osijek (1)
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/8
12.08.2013.
u 22:04

- Daj nam Stuttgart da se igramo - vikali su nakon susreta navijači Rijeke kojih se na Kantridi skupilo oko 6 i pol tisuća.

Riječki express Matjaža Keka pregazio je podno stijena Kantride Osijek s 5:1 (3:0). Ozračje je bilo odlično, preko šest tisuća gledatelja zdušno je bodrilo domaćine, u Rijeci se nogomet živi, valja se nešto veliko.

Špijuni iz Stuttgarta, rivala Rijeke za ulazak u Europsku ligu, mrkih lica napustili su Kantridu, valjda su shvatili da će im s druge strane biti momčad vrijedna respekta. A vjerojatno im je netko i preveo skandiranje "dajte Stuttgart da se igramo". Bio je to šou Mehmeda Alispahića, koji je odigrao svoju najbolju partiju u dresu Rijeke.

U tri minute, u 20. i 22. minuti, dva puta je odmjerenim udarcima matirao Osijekovog vratara Mikulića. Prije toga, u 11. minuti, Kvržićev udarac pogodio je Benka i završio u mreži. Riječani su za jedanaest minuta u potpunosti razmontirali Osijek.

U nastavku je Benko, valjda da potvrdi svoju ulogu najboljeg strijelca, u 58. minuti povisio na 4:0. Goste je od katastrofe spasio Lulić u 84. minuti smanjivši na 4:1, a konačnih 5:1 postavio je Pokrivač u 89. minuti. U najboljoj utakmici sezone Rijeka je 20 puta šutirala prema Osijekovim vratima, deset udaraca završilo je u okvir, a mreža se zatresla pet puta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije