Europska natjecanja

Rijeka se večeras bori za Konferencijsku ligu, evo gdje gledati susret s Olimpijom

Rijeka: Rijeka i Istra sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
22.08.2024.
u 09:44

Rijeka je favorit na kladionicama. Koeficijent na pobjedu hrvatskog kluba je 1,75, dok je na Slovence 4

Nogometaši Rijeke ispali su od Elfsborga iz Europske lige, ali priliku u Europi imaju u Konferencijskoj ligi. Pokušat će izboriti grupnu fazu, a prvi korak slijedi im večeras od 20 sati kada će na svome terenu ugostiti ljubljansku Olimpiju.

- Očekuje nas jako bitna utakmica za naš klub. Pratili smo Olimpiju, imamo puno informacija o njima i mislim da smo spremni. Ova dva dana smo odlično trenirali i očekujem da odigramo dobru utakmicu kao što je to bilo protiv Istre 1961. Oni su kompaktna momčad, imaju dosta stranaca s individualnom kvalitetom, u zadnjoj liniji imaju slovenskog reprezentativca, dobrog vratara. Riječ je o ozbiljnoj momčadi s dobrim trenerom, to pokazuju i dosadašnji rezultati. Poštujemo ih, no prije svega, najviše vjerujem u svoje igrače, od kojih očekujem da u prvoj utakmici budu na vrhuncu - rekao je trener Rijeke Radomir Đalović.

 

Rijeka je favorit na kladionicama. Koeficijent na pobjedu hrvatskog kluba je 1,75, dok je na Slovence 4. Utakmica počinje u 20 sati uz prijenos na Max Sportu 1. 

Komentara 1

DU
Deleted user
14:14 22.08.2024.

ajmo rijeko ... za hr nogomet, eufa klupske bodove i lovicu...a sve da bi hajduk slijedeće sezona možda prošao i treće kolo (ako će startati u trećem kolu)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije