Američki krilni napadač

Jeličić tvrdi da je ovo igrač zbog kojeg je Mišković smijenio Sopića. Otac mu je bogati vlasnik nogometnih klubova

Zagreb: Zagrijavanje uoči utakmice između GNK Dinamo i HNK Rijeka
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
20.08.2024.
u 08:19

"Mišković je to napravio jer je jedan dečko, Juncaj, kako li se zove, čiji je tata bogat i trebao je dati novac klubu, trebao biti dio svlačionice. A Sopa kakav jest, nije to napravio jer zna se kako je to u svlačionici", otkrio je Jeličić

Joško Jeličić u emisiji Studio HNL na MaxSportu komentirao je loše rezultate hrvatskih klubova u europskim natjecanjima i analizirao situaciju u klubovima poput Rijeke i Hajduka.

Što se tiče Rijeke, Jeličić je kritizirao odluku o smjeni trenera Željka Sopića, smatrajući da je taj potez uzdrmao svlačionicu. Povukao je paralelu s prošlogodišnjom situacijom s Sergejem Jakirovićem. "Sjetimo se slučaja s Jakirom prošle sezone, želiš da treneri budu lojalni, a s druge strane gurneš čovjeka niz stube, bez razloga. Sopa nije dopustio neke stvari, to je uzrok svega toga. Nema on što govoriti Jakiru, u nogometu više nema romantike, ja poštujem svakog tko gleda svoje."

FOTO Dinamov protivnik doživio peh uoči ključne utakmice: Nisu mogli trenirati, omela ih jaka kiša

Zagreb: Zagrijavanje uoči utakmice između GNK Dinamo i HNK Rijeka
1/22

Otkrio je potom razlog zbog kojeg je Sopić navodno dobio otkaz. "Čovjeka koji ima 2,06 bodova u prosjeku i ima rezultat. Mišković je to napravio iz razloga jer je jedan dečko, Juncaj, kako li se zove, čiji je tata bogat i trebao je dati novac klubu, trebao biti dio svlačionice. A Sopa kakav je, to nije napravio jer zna se kako je to u svlačionici."

Steven Juncaj, kojeg je Jeličić spomenuo kao razlog za otkaz Sopiću, 26-godišnji je američki krilni napadač crnogorskog porijekla. U Rijeku je stigao u kolovozu prošle godine iz slovenske Gorice, dok je trener bio Sergej Jakirović. Na svom predstavljanju u Rijeci Juncaj je izrazio svoju dugogodišnju fascinaciju klubom, ističući kako je još od djetinjstva sanjao o igranju za Rijeku, klub koji je pratio s ocem.

VEZANI ČLANCI:

Njegov otac, George Juncaj, poduzetnik je koji je 2019. postao vlasnik nogometnog kluba Michigan Stars iz okolice Detroita, a kasnije je uložio i u Goricu. George Juncaj spominjao se i kao potencijalni investitor ili čak suvlasnik Rijeke. Steven je u Rijeci odigrao samo dvije utakmice u kupu. Prije pet mjeseci otišao je na posudbu u Michigan Starse, a prošlog mjeseca napustio je Rijeku bez odštete.

FOTO Schwarzenegger, The Rock, Statham: Ovi slavni glumci bili su sportaši, neki su imali impresivne karijere

Zagreb: Zagrijavanje uoči utakmice između GNK Dinamo i HNK Rijeka
1/12

Komentara 5

MA
Maui
08:52 20.08.2024.

Stručnjaci, na slici je Marco Pašalić.

GO
Gof33
00:26 24.08.2024.

Zar nije taj isti Sopić u prošlom prvenstu bio u pole position za osvojiti prvenstvo? Što se je tu dogodilo?

PO
podanak
13:03 20.08.2024.

"Prije pet mjeseci otišao je na posudbu u Michigan Starse, a prošlog mjeseca je napustio Rijeku bez odštete." I Sopić je navodno sada zbog toga dobio otkaz?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije