DOBRI PRIJATELJI

Roberto Soldić dobio poseban dar od Joška Gvardiola: ‘Brate, to samo udara’

Soldić
Foto: Printscreen
1/5
19.01.2023.
u 08:19

RoboCop se priprema za povratak u ONE-ov oktogon, pa je tijekom od posljednjih posjeta dvorani trenirao u Joškovom dresu iz RB Leipziga.

Naš Joško Gvardiol je trenutačno jedan od najboljih stopera na svijetu. Hrvatski nogometni reprezentativac imao je fantastičnu rolu na nedavnoj svjetskoj smotri u Kataru gdje su vatreni osvojili brončanu medalju, piše Croring.

Igrač RB Leipziga je na meti mnogih velikih klubova (Chelsea, Real Madrid, Manchester City…) za iznos veći od 100 milijuna eura, ali Joško ostaje u njemačkom bundesligašu do kraja sezone.

A hrvatski MMA borac Roberto Soldić i Joško Gvardiol dobri su prijatelji.

RoboCop se priprema za povratak u ONE-ov oktogon, pa je tijekom od posljednjih posjeta dvorani trenirao u Joškovom dresu iz RB Leipziga.

Naš borac je od Gvardiola na dar dobio njegov dres, te mu je putem Instagrama poslao poruku:

‘Brate, dres sam udara’.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije