Menadžer Liverpoola

Rodgers je bijesan: Suci su bili grozni, uništili su nas

Manchester City - Liverpool
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.12.2013.
u 23:20

- To čak nije bila teška odluka, ali on ju je pogrešno prosudio. Pomoćni sudac čak nije bio ni u ravnini gdje je pokošena trava i gdje se vidi crta

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers bio je iznimno ljut nakon derbija protiv Manchester Cityja. Njegova momčad poražena je (1:2), a utakmicu je obilježila velika pogreška suca.

- Ponosan sam na svoje igrače, odigrali su odlično, ali suci su nas uništili. Bili su grozni. Nadam se da nam više nikad utakmicu protiv Manchestera neće suditi sudac koji je rođen u okrugu Greater Manchester - rekao je Rodgers i pojasnio spornu situaciju:

- To čak nije bila teška odluka, ali on ju je pogrešno prosudio. Pomoćni sudac čak nije bio ni u ravnini gdje je pokošena trava i gdje se vidi crta.

Trener domaće momčadi Manuel Pellegrini pohvalio je svog vratara.

- Hart je najbolji vratar u Engleskoj, a to je danas i pokazao. Važno je da se borimo za titulu, ali i da navijači budu sretni i da pokušavamo postizati golove. Moramo tako i nastaviti!

>>Pogledajte kako je sudac oštetio Liverpool

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije