Liga prvaka

Nasri i Zabaleta šokirali Romu, City izborio osminu finala!

Roma - Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.12.2014.
u 22:31

Prvi gol zabio je Samir Nasri u 60. minuti, primio je loptu na lijevoj strani, došao do ruba kaznenog prostora i snažnim udarcem zabio prekrasan gol

Skupina E bila je najzanimljivija uoči večerašnjeg raspleta skupina Lige prvaka, bila je to jedina skupina u kojoj su sve momčadi mogle proći dalje. Doduše, Bayern je to osigurao još ranije, a večeras mu se pridružio i Manchester City.

Tri momčadi (Roma, City i CSKA) imale su po pet bodova prije posljednjeg kola, a 'građani' su slavili u Rimu sa 2:0 i tako razveselili svoje navijače.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Bila je to utakmica u kojoj su domaćini pritiskali i imali nešto bolje prilike, ali gosti su ih pred sam kraj uspjeli iznenaditi i pobijediti. Prvi gol zabio je Samir Nasri u 60. minuti, primio je loptu na lijevoj strani, došao do ruba kaznenog prostora i snažnim udarcem zabio prekrasan gol. Roma je tada još više pritisnula, ali tri minute prije kraja sve je bilo riješeno. Nasri je primio loptu u kaznenom prostoru, okrenuo svog čuvara i dao 'rolicu' natrčalom Zabaleti koji potvrđuje pobjedu i prolaz.

Bayern je, pak, bio uvjerljiv na domaćem terenu, pobijedio je CSKA sa 3:0. Poveo je već u 18. minuti, strijelac je bio Thomas Müller iz jedanaesterca, a to je bio 400. gol iz kaznenog udarca u povijesti Lige prvaka. Pred sam kraj utakmice pitanje pobjednika riješili su Rode i Götze.

Rezultati:

Roma - Manchester City 0:2

Bayern - CSKA 3:0

Poredak: Bayern, Manchester City, Roma, CSKA

Komentara 2

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
20:59 10.12.2014.

Ako se želiter od srca nasmijati i imate satelitski prijemnik pogledajte utakmicu Maribor-Schalke....uživam gledati Janeze kako se bore sa loptom!E moj Mamić kad ovi invalidi igraju u LP onda ti je bolje da staviš ključ u bravu!

Avatar salko1951
salko1951
00:06 11.12.2014.

Strašno.Neću spavati cijele noči

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije