SJAJNE BROJKE

Romano poslije ponoći objavio podatak o Modriću kojeg mnogi nisu znali. Ovo je nevjerojatno

Slavlje hrvatskih igrača nakon pobjede u suretu sa Škotskom
Goran Stanzl/PIXSELL
13.10.2024.
u 15:20

Nakon svega reagirao je svjetski poznati novinar Fabrizio Romano koji je svijetu pokazao nevjerojatne brojke i pokazao kako ne spava puno jer se javio oko 1.30 iza ponoći.

Hrvatska nogometna reprezentacija ubilježila je važnu pobjedu na domaćem terenu. Ovaj put je nakon dramatične završnice pala Škotska s 2:1, a titulu igrača utakmice dobio je kapetan Luka Modrić. Kapetan vatrenih odigrao je cijelu utakmicu i oduševio mnoge, a koliko je bio dobar govori i ocjena od 8.7 na Sofascoreu.

Nakon svega reagirao je svjetski poznati novinar Fabrizio Romano koji je svijetu pokazao nevjerojatne brojke i pokazao kako ne spava puno jer se javio oko 1.30 iza ponoći. Često ističe da spava tek nekoliko sati jer stalno ima posla oko transfera i nogometnih vijesti, što je dokazao i noćas.

VEZANI ČLANCI:

Kako bilo, Luka Modrić je prema ocjenama trenutno drugi najbolji igrač Lige nacija. Prvi je Šveđanin Isak s 8.80, a treći je De Bruyne s 8.45. Ne treba ni govoriti da je Modrić najstariji među njima, a potvrdio je da je kao vino, što stariji to bolji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije