MADRIĐANI PO SUCIMA

Ronaldo: Ovo je bila ''Nemoguća misija 4''

\'Real Madrid\'s Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League semi-final second leg football match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on
LLUIS GENE
04.05.2011.
u 10:26

- Kako igrati kad vam prvo isključe igrača, pa ponište gol. Teško... - rekao je Ronaldo

Ni nakon posljednjeg, u ciklusu od četiri El Clasica za redom, nije prošlo bez repova na temu suđenja. Ljuti su kao i obično Madriđani. Ovoga puta nije im isključen igrač, ali im je poništen pogodak.

U uzvratu polufinala Lige prvaka Real je poveo preko Higuaina,a Frank de Bleeckere nije ga priznao zbog prekršaja Cristiana Ronalda.

- Ovo je bila ''Nemoguća misija 4'', nastavilo se ono se Bernabeua. Barcelona je velika ekipa, ali ima nešto iza sebe. Kako igrati kad vam prvo isključe igrača, pa ponište gol. Teško... - rekao je Ronaldo.

Vratar Iker Casillas također se osvrnuo na suđenje.

- Sve je kao što obično biva. Da je završilo 0:0 na Nou Campu s ovih 1:1 bismo bili u finalu. Real nema kompleksa igrati 11 na 11, naši navijači mogu biti ponosni - smatra vratar Reala.

Kod Katalonaca - druga priča.

- Real je odlična momčad i sretan sam što smo u finalu. Zahvalio bih Iniesti na asistenciji - rekao je strijelac Pedro.

U finalu na Wembleyju izvjesno je da će igrati protiv Manchester Uniteda.

- Bit će teško jer su sjajni, ali nadam se pobjedi.

Španjolski mediji javljaju kako je Jose Mourinho utakmicu gledao iz hotelske sobe u kojoj je odsjeo njegov klub. Zbog isključenja u prvoj utakmici nije smio voditi momčad, a zbog popunjene VIP lože u Barceloni, mogao se skrasiti samo među gostujućim navijačima pa se ipak odlučio na tišinu hotela!

Komentara 26

KT
KTM
10:36 04.05.2011.

Da nije poništio gol,nitko mu nebi mogao ništa reći.Mislim da je gol regularan.Da je tak bilo,ko zana kak bi završilo.

OB
-obrisani-
11:13 04.05.2011.

Gol je bio neregularan. Barcelonu bi dobili - nikad.

MG
mgodek2
12:03 04.05.2011.

Izgleda da je sudac odmah svirao faul Ronalda prije nego što je lopta došla do Higuaina. Doduše zvižduk na Tv-u nismo zbog buke čuli, ali kako Realovi igrači se nisu jako bunili, to mora da su oni taj zvižduk čuli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije