uhvatila ga kamera

Ronaldo šokirao neprimjerenom gestom prema sucu u El Clasicu

Ronaldo
Foto: Youtube Screenshot
24.03.2015.
u 09:20

Napadaču Reala nije se, naime, svidjelo kad mu je glavni sudac Antonio Mateu Lahoz dao žuti karton.

Cristiano Ronaldo mogao bi biti kažnjen nakon neprimjerene geste tijekom El Clasica s Barcelonom. Napadaču Reala nije se, naime, svidjelo kad mu je glavni sudac Antonio Mateu Lahoz dao žuti karton. Portugalac se uhvatio za genitalije te povikao prema sucu:

- Hej, Mateu, sviđa li ti se?!

Kako je ispad uhvatila kamera, španjolski savez mogao bi pokrenuti postupak protiv Ronalda.

>>Cristiano Ronaldo previše je arogantan, ponašanjem živcira Realove navijače

Komentara 4

SP
splitskodite1976
11:04 24.03.2015.

Vec je kažnjen,jer igra u doba Messija ...

OR
"orlando"
09:33 24.03.2015.

E da mi je sad vidjeti hoće li dobiti veliku kaznu , kao što zaslužuje za svoje bahato ponašanje, neku blagu novčanu ili ništa.

MG
mgodek2
09:42 24.03.2015.

Pogledajte koliko je simuliranja i protesta Ronalda, ali doslovce na svakoj utakmici. Gotovo nikada on ne dobije žuti karton, a drugi bi davno letjeli s terena. Tako da sam siguran da mu se ništa neće dogoditi, jer zapravo ništa nije napravio. Ma samo se počeškao po jajima, koja su ga baš u taj trenutak zasvrbjela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije