DINAMOV VRATAR

Ronaldov i Brozovićev klub sada želi Livakovića, Arapu su spremni platiti 10 milijuna eura odštete

Brdo kod Kranja: Igrači Dinama nakon prve pripremne utakmice odradili trening
Foto: Marko Lukunicl/PIXSELL
1/6
03.07.2023.
u 23:05

Klubu iz Saudijske Arabije ne bi bio problem platiti 10 milijuna eura koliko iznosi oštetna klauzula Dinamu.

Vratar Dinama i hrvatski reprezentativac Dominik Livaković privukao je pozornost mnogih klubova kako na zapadu, tako i na istoku. Ušao je u posljednju godinu ugovora sa zagrebačkim klubom, no upitno je hoće li na Maksimiru ostati dok ugovor ne završi.

Pisali su o njemu španjolski mediji, koji su naveli kako je Villarreal za njega poslao ponudu od sedam milijuna eura. Isto su pisali Turci za Fenerbahče te Fabrizio Romano za Fiorentinu (ponudili šest milijuna eura).

A Germanijak sada piše da je za Livakovića zainteresiran Al Nassr. Klubu iz Saudijske Arabije ne bi bio problem platiti 10 milijuna eura koliko iznosi oštetna klauzula Dinamu.

U Al Nassru igra Cristiano Ronaldo, a danas je potvrđen transfer Marcela Brozovića.

 

Komentara 4

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
12:45 04.07.2023.

Realno AlNassru je poslije Ronalda najpotrebniji golman.

Avatar Žuti
Žuti
08:42 04.07.2023.

Gomani su često domaći. Teško se prodati kao golman. Koliko brazilskih nogometaša znamo, koliko brazilskih golmana znamo u Europi.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:23 04.07.2023.

Lazete. Za Livakovica ne postoji zanimanje u EU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije