NEMILOSRDNI SAVEZ

Rooneyju dvije utakmice suspenzije zbog psovki

\'Manchester United\'s Wayne Rooney runs with the ball during their English Premier League soccer match against West Bromwich Albion at Old Trafford in Manchester, northern England, October 16, 2010.
Reuters
04.04.2011.
u 20:53

Wayne Ronney spasio je Manchester United u subotu. Protiv West Hama je hat-trickom okrenuo 2:0 vodstvo domaćina, slavila je Fergusonova momčad 4:2 na kraju.

Jedino što je napadač zeznuo je kada je golove slavio psovkama na publiku i u kameru zbog čega je dobio dvije utakmice suspenzije od strane Engleskog nogometnog saveza. Razlog je uništavanje ugleda natjecanja.

Napadač Manchester Uniteda ima rok do sutra u 18 sati da se žali na odluku saveza. Ako ne podnese žalbu zbog dvije utakmice suspenzije propustio bi prvenstveni susret s Fulhamom i polufinale FA kupa s Manchester Cityjem.

Uloži li, pak, žalbu Rooneya u srijedu očekuje saslušanje pred disciplinskom komisijom.

- Bila je to iznenađujuća reakcija nekoga tko zabije tri pogotka - prenosi The Sun stav saveza.

Rooney se službeno ispričao uz objašnjenje kako je reagirao u afektu te da nikoga osobno nje htio uvrijediti.

Rio Ferdinand smatra da ga ne bi trebalo kazniti.

- Pustite Waynea na miru. Zna da je postupio krivo, ali razgovarao sam s njim i kaže da mu je žao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije