Engleska

Rooneyu prijeti kazna od 4,3 milijuna funti

Wayne Rooney
AFP
12.06.2010.
u 08:00

Engleski napadač Wayne Rooney mogao bi platiti kaznu od čak 4,3 milijuna funti, i to baš prije prve utakmice Albiona na Svjetskom prvenstvu.

Dok se Rooney priprema za Amerikance, 6000 milja sjevernije, u Manchesteru, održava se suđenje na kojem tvrtka Proactive Sports Management potražuje 20 posto od svake Rooneyeve zarade od 2008. godine.

Engleski je napadač sa svojom suprugom Coleen bio štićenik te tvrtke kad ju je agent Paul Streford napustio i povukao sa sobom i englesku zvijezdu. (mm/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije