MININOGOMET

Rumunjska prejaka za Hrvatsku u finalu EP-a, osvojila šesti naslov u nizu

Hrvatska - BiH, mininogomet
Ivan Brkić - Hrvatski mininogometni savez
26.09.2015.
u 22:45

Hrvatska u finalu EP-a izgubila sa 5:1.

Hrvatska je osvojila drugo mjesto na europskom prvenstvu u mininogometu koje je večeras završilo u Vrsaru. Danas smo odigrali ukupno tri utakmice – četvrtfinalnu, polufinalnu i finalnu. A u finalu su nas pobijedili Rumunji sa 5:1 i tako postali šesti put za redom europski prvaci. Mi smo ponovili drugo mjesto iz 2013. godine.

Hrvatska je u finale prošla nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca u ogledu s Bosnom i Hercegovinom (3:2).

- Nije se bilo lako vratiti nakon rano primljenog pogotka, ali smo uspjeli izjednačiti. Njih je vratar držao u utakmici fenomenalnim obranama, a u lutriji penala imali smo sreće da su oni pogodili vratnicu, a Habazin je odlično obranio i odveo nas u finale – rekao je Tvrtko Močibob, izbornik Hrvatske koja je prethodno u četvtrtfinalu pobijedila Mađarku sa 1:0 pogotkom Smoka u posljednjoj minuti.

>>Hrvatska pobijedila BiH i plasirala se u finale Europskog prvenstva!

Komentara 2

LO
Lovro13031999
07:36 27.09.2015.

Nema veze i srebro se sjaji,bravo

FI
Fisherman
11:25 27.09.2015.

Svaka čast momci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije