Četvorica ozlijeđenih

Runje: Mišić mi je nabubrio, sličim na R. Carlosa

\'29.03.2011., Pariz, Francuska - Prijateljska nogometna utakmica na stadionu Stade de France izmedju Francuske i Hrvatske. Vedran Runje. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
31.03.2011.
u 10:16

Danijel Pranjić ozlijedio se pri uklizavanju, Ivan Strinić ozlijedio je list, Darijo Srna preponu, a Runje je dobio udarac u kvadriceps

Četvorica hrvatskih igrača ozlijedila su se u utakmici s Francuskom. Danijel Pranjić osjetio je bol u zglobu, Strinić je ozlijedio list, a Srna preponu. Vedrana Runju uhvatili smo na putu na pregled ozlijeđenog kvadricepsa.

– Nisam ni vidio s kim sam se sudario. Tek mi je na kraju prišao Malouda i ispričavši se upitao jesam li dobro. On je mislio da ću ja stati, a ja da će on. Nisam mogao podići koljeno da se zaštitim jer sam bio prekratak u toj situaciji. Bol je bila nepodnošljiva, no stalno sam si prvo poluvrijeme ponavljao: "Pa ne možeš sad izići van, ne na ovakvoj utakmici". Nisam mogao nastaviti jer mi je kvadriceps "buknuo" odmah na poluvremenu. Evo, baš se vozim na pregled, ne znam je li nešto puklo. Imam golem hematom i kvadriceps kao u Roberta Carlosa.

Kako ste doživjeli igru u Parizu?

– Bilo je dobro, posebno nakon Gruzije. Mogli smo zabiti i mi i oni. Bilo je pet-šest ozlijeđenih i svako malo smo se s novim igračima morali prilagođavati u igri, a to nije lako.

Što se dogodilo u Gruziji?

– Nismo imali igru. Morali smo izvući barem bod, ali možda smo si malo krivi jer smo uoči utakmice govorili da smo, ako dobijemo, već na EP-u. Ne treba sad sve stavljati pod upitnik jer godinu dana nismo izgubili utakmicu. Ne bih rekao da je izbornik pogriješio u taktici – zaključio je Runje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije