Nije lako biti v. d. trenera

S. Ćuk: Postoje treneri koji su već dobili otkaz i koji će ga dobiti

'20.07.2010.,Nova Gorica - Odigrana je druga utakmica 2. pretkola Lige prvaka. NK Luka Koper - NK Dinamo. Zoran Mamic, Sreten Cuk, Marko Mlinaric Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
13.08.2010.
u 17:22

– Pamić nema što govoriti o tome tko sastavlja plavu momčad, pa i on je zazivao u svom klubu ministra – kaže Sreten Ćuk.

Miran i uvijek raspoložen Dinamov v. d. trenera Sreten Ćuk malo se narogušio kad smo ga pitali za komentar riječi Igora Pamića koji je rekao da je Zajec bio samo pomoćnik, a da je glavni trener i dalje u Maksimiru.

– Kad je trebalo nešto složiti u Karlovcu, Pamić je rekao da ministar nije došao u klub. Dakle... – uzvratio je Ćuk aludirajući na ministra Branka Vukelića koji ima veliki utjecaj u Karlovcu, s kojim plavi igraju u subotu. No, i pohvalio je trenera Karlovca:

– Pamić je najdugovječniji trener, doveo je Karlovac od treće do prve lige i svaka mu čast. Radio sam u Omladinskoj školi Karlovca, poznajem igrače i dobro su složeni. A najopasniji bit će Novinić i Tičinović. Hajdukovac će u igri protiv nas imati i dodatne motive – kaže Ćuk, kojem očito ne pada teško privremena funkcija.

– Slijedim filozofiju Branka Ivankovića koji je rekao da postoje dvije vrste trenera, oni koji su smijenjeni i oni koji će biti smijenjeni. No, kod nas nema razjedinjene svlačionice, i igrali smo dobro, stožer je složio željenu pas-igru – pričao je Ćuk.

– Protiv Sheriffa igrali smo jako dobro, bolje nego prijašnjih sezona. Samo nismo zabili, a napravili smo i neke pogreške u obrani – dodao je Bišćan.

Kapetan kaže da je neobično raditi s v. d. trenera.

– Ne utječe to na rad, možda sadašnji trener i stožer ostanu i dulje nego što se sad misli. U susretu s Karlovcem važni su nam i bodovi i igra, zbog utakmica s Györom koje su nam najvažnije – zaključio je kapetan i pozvao navijače da pomognu.

Članovi kluba na zapadnu tribinu mogu besplatno.

Komentara 1

LY
Lynx
18:36 13.08.2010.

Tko je ovaj anonimac??? BTW poserem se na Ivankovićevu teoriju. Ista vrijedi za lajbeke poput njega i njemu sličnih i služi im kao alibi. Nije uopće bitno da li je trener smijenjen ili ne. Mnogi treneri dobili su nogu, no ne zbog toga jer su loši već zato jer su imali stav koji nekome nije odgovarao. Bitno je što je trener ostavio i što nosi za sobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije