Rejina želja

'S Lazijem ću doći na 100. rođendan Hajduka!'

Edoardo Reja
Ivo Čagalj/PIXSELL
10.02.2010.
u 09:10

Na odlasku Reja je govorio i o kvalitetama svojih bivših igrača. Na pitanje koji bi od njih mogli igrati u Laziju, Reja je počeo govoriti o Striniću i Oremušu.

– Oremuš i Strinić već su sazreli, imaju kvalitetu, fizički su spremni. I Anas Sharbini se diže, od njega će Hajduk imati puno koristi, a od mlađih valja izdvojiti Tičinovića i Livaju – kazao je Reja.

Prije nego što je preuzeo klupu Hajduka, u Splitu je gostovao s Napolijem, a sada bi mogao i s Lazijem. 
– Rim nije daleko od Splita, to je dobra ideja, zašto ne. Evo, Lazio može igrati na stoti rođendan Hajduka. Nema veze hoće li doći Barcelona, može Lazio i nakon nje – rekao je Edoardo Reja.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
luena
09:55 10.02.2010.

Strinic i Oremus su sazreli,imaju kvalitetu,fizicki su spremni.... Agdje je to rekao da mogu igrati u Laziu,nigdje..!!??? Novinarska posla ,hajmo nadodat ono sto nije istina...Interesantnije je za citatelje... Gledala sam cjeli interviju,nigdje to nije rekao....hahahaaaa samo lazite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije