Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR

Sad se opet uzdamo u Boga, Dudua i – krtice!

Slaven Bilić
Igor Kralj | 24sata
16.10.2009.
u 21:26

Tek sad žalimo za Markovićevom propalom kandidaturom za domaćina Eura 2012. Kako hrvatska reprezentacija danas izgleda, možda bi to bila jedina šansa da na njemu nastupimo.

Nacija može odahnuti jer omiljeni izbornik ostaje. Jer tako hoće javnost i igrači, a po novom i predsjednik HNS-a, koji od prvoga dana ne podnosi Slavena, ali će stati iza njega jer je shvatio da mu to u ovom trenutku odgovara.

Bilićevu ostanku nećemo nazdraviti samo iz jednoga razloga: zato što Hrvatsku nije odveo na SP, a ona bi po svom rejtingu i igračima na njemu morala igrati, te u JAR-u biti jedan od kandidata za medalju. I ne samo to: Bilićeva momčad igrala je u ovom ciklusu najlošije od svih generacija vatrenih.

Ako je Kranjčarova igra bila "kobasica", kako ju je opisao tadašnji kolumnist Večernjeg lista Slaven Bilić, onda je njegova bila "sekelji-gulaš koji je pet dana stajao na suncu". Koliko god to bilo bolno za izbornika, nemamo pravo izvrtati istinu koju većina ignorira: Hrvatska s Bilićem potpuno je izgubila moć i u novi ciklus ulazi s nikada većom zebnjom!

I što sad? Ostaje nam samo da klečimo i molimo se. Uzdamo se u one koji su u prvom Bilićevu mandatu odveli reprezentaciju na EP: Boga, Dudua i – krtice.

Ključne riječi

Komentara 69

SA
Sargovac
21:43 16.10.2009.

Dasovicu ne s..i po Bilicu , igracima i navijacima!

SR
Srebren
21:44 16.10.2009.

Kad nekog na položaj postave politika i mafija, taj na položaju ostaje, pa makar mu rezultati bili sramotni.

KA
kajinx
21:46 16.10.2009.

Dasoviću budalo, a još je veća budala onaj koji ti je dao ovaj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije