JOŠ SAMO POTPIS

Safet Sušić: Transfer Tina u Inter je gotova stvar

Tino Sven Sušić
Ivana Ivanovic/PIXSELL
05.01.2015.
u 19:36

- Koliko sam ja upućen, transfer u Inter je završena stvar i Tino-Sven treba samo otputovati na potpis i što prije izboriti se za mjesto u timu. Postoji mogućnost da ostane i u Hajduku na posudbi do ljeta - rekao je Sušić.

Safet Sušić otkrio je da je transfer njegovog nećaka Tina-Svena iz Hajduka u Inter gotova stvar i da igrač treba još samo potpisati ugovor.

- Koliko sam ja upućen, transfer u Inter je završena stvar i Tino-Sven treba samo otputovati na potpis i što prije izboriti se za mjesto u timu. Postoji mogućnost da ostane i u Hajduku na posudbi do ljeta - rekao je Sušić za SportSport.

Sušića ne čudi što njegovog nećaka želi veliki Inter.

- Ako ste pratili njegove igre u Hajduku, sigurni ste da u reprezentaciju nije došao zbog prezimena, već isključivo zbog kvalitete. On je već dvije godine najbolji igrač u Hajduku, uspješno se dokazuje u Hrvatskoj i takav igrač meni je bio potreban.

>> Rapaić: Sušić podsjeća na Zidanea; Vučević: Ne damo ga ispod pet milijuna eura

Komentara 10

DU
Deleted user
22:45 05.01.2015.

Sve najbolje Hajduku ,ali nikad neće biti najveći Hrvatski klub. Dinamo je to bio,je i ostati će.....Sve najbolje u novoj godini prijateljima HR nogometa . Hajdukovcima,Riječanima,Dinamovcima i da dalje ne nabrajam......zemlja nam ima 4000000stanovnika .....mali smo moramo biti jaki ,uvažavati se ,pomagati si i dostojanstveno navijati za svoje klubove .....politiku ostaviti političarima i te bi bile te....

DU
Deleted user
20:14 05.01.2015.

Dobar je Sušić.

SR
Srdoči
20:09 05.01.2015.

Inače Inter nudi 2M za susica ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije