Ukrajina

Šahtar remizirao, Srna se na kraju umalo potukao

'27. 08. 2008., Zagreb - U trecem pretkolu Lige prvaka igra nk Dinamo protiv nk Sahtar iz Donjecka, Ukrajina. Dinamo treba stici Sahtarovu prednost iz prve utakmice od 2:0, da bi se plasirali u Ligu
Marko Lukunic/PIXSELL
05.03.2012.
u 22:38

U ukrajinskom prvenstvu Šahtar je kod kuće igrao s Dnjiprom neodlučeno 1:1. Utakmica je bila prepuna grubosti, a na kraju se šahtarov kapetan naš Darijo Srna sukobio s jednim gostujućim igračem te dobio žuti karton

Nakon utakmice u svlačionici Šahtara bilo je burno, sve je pokušao objasniti šahtarov kapetan Darijo Srna.

- Trener Lucescu je nakon utakmice vikao i psovao - kazao je Srna i dodao da se osjeća vrlo loše osjeća nakon velikog broja prekršaja koje su na njemu napravili Dnjiprovi nogometaši.

- Bila je to teška utakmica, imali smo više prilika, ali Dnjipro je imao sreću. Međutim, još uvijek imamo šanse za obranu naslova.  I u prošlosti smo bili u teškim situacijama, život ide dalje - istaknuo je Srna, koji je igrao svih 90 minuta, dok je Eduardo ušao u 59. minuti. 

Nikola Kalinić i Ivan Strinić nisu bili u sastavu Dnjipra. Dinamo Kijev, koji je svladao Arsenal s 1:0, ima tri boda više od Šahtara.

Ključne riječi

Komentara 2

BO
bomba
11:52 06.03.2012.

Kad se sjetim kako je letio terenom prije i koji je udarac imao. Danas Srna nije ni 50% onoga što je bio. ali nije to slučaj samo sa njim već sa skoro svim igračima iz repke osim Olića koji uvijekek daje više od onoga što trener traži.

MI
Mikeš09
14:24 06.03.2012.

koliko se sjećam majstor srna je već protiv švedske bio jako nervozan i tamo je trebao dobiti žutaka ili crvendaća kad je šveda opalio šakom po leđima a sada opet phizdi...kad si nemoćan i ne možeš više nikoga proći onda dolazi do izražaja \'\'kapetanovo\'\'poimanje sporta i fer pleya samo što to niko ne primjećuje...nije on za kapetana...ima hajdučki živac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije