IZRAZITO MOTIVIRAN

Salah nije zaboravio prošlo finale, želi se osvetiti: Evo što je poručio Modriću i društvu

05.05.2022.
u 14:29

Još uvijek ga boli finalna utakmica Lige prvaka 2018. iz Kijeva kada je Real pobijedio 3:1 ponajviše zahvaljujući neshvatljivim kiksevima tadašnjeg golmana engleskog kluba Kariusa.

Nogometašu Liverpoola Mohamedu Salahu ispunila se želja te će njegova momčad u finalu ovosezonske Lige prvaka igrati u Parizu protiv madridskog Reala 28. svibnja.

Dan nakon što je Liverpool prošao Villarreal u polufinalu, a upravo se očekivala uzvratna utakmica Real Madrida i Manchester Cityja, napadač Liverpoola je poručio kako želi "Real u finalu, iako su sve utakmice Liverpoola i Cityja sjajne i zanimljive".

Salaha još uvijek boli finalna utakmica Lige prvaka 2018. godine iz Kijeva kada je Real pobijedio 3:1 ponajviše zahvaljujući neshvatljivim kiksevima tadašnjeg golmana engleskog kluba Kariusa.

Na tom susretu Salah je morao napustiti travnjak već u 30. minuti nakon grubog starta Sergija Ramosa na njemu.

- Sada je došlo vrijeme da se riješe neki neraščišćeni računi - poručio je Salah nakon što je postalo poznato s kim će igrati njegov Liverpool.

Inače, prošle sezone također su međusobno igrali Real i Liverpool. Tada, u četvrtfinalu, Madriđani su također bili bolji te su slavili s ukupnih 3:1.

Nakon poraza od Reala u finalu 2018. godine Liverpool je osvojio jedan naslov pobjednika Lige prvaka i to odmah godinu dana kasnije kada je u engleskom finalu bio bolji od Tottenhama s 2:0. Salah je tada postigao prvi pogodak na utakmici.

>>> Luka Modrić se upisao u povijest Reala

Komentara 5

MA
Manolo46
18:58 05.05.2022.

A znaš li ti uopće kome prijetiš? Možda ti imaš neko laso kojim ćeš uhvatiti Viniciusa? Nije ti to City sinko, ili neki drugi plastični klub.

PR
prajdali100
15:31 05.05.2022.

Real će se pripremiti na Liverpoolov presing.Biće to predstava za pamćenje.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:44 08.05.2022.

Real 2018 i Real danas dvije su potpuno drugacije ekipe. Tada je tu bio CR bez kojega je Real bitno slabiji a sada osim Kroosa i Benzeme nema vise super zvijezda. Ima par super talenata ali oni su jos mladi i u usponu. Tako da bi ovo trebao biti lagan zadatak za Liverpool.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije