ČUDO PRIRODE

VIDEO Luka Modrić ima 36 godina? Kad ovo vidite, nećete vjerovati u to!

(SP)SPAIN-MADRID-FOOTBALL-UEFA CHAMPIONS LEAGUE-REAL MADRID VS MANCHESTER CITY
Foto: Meng Dingbo/XINHUA
1/3
05.05.2022.
u 10:28

Dobra je to uvertira i za ono što vatrene čeka na Svjetskom prvenstvu u Kataru krajem godine, gdje posljednju utakmicu skupine igraju protiv Belgije, čiji je lider upravo De Bruyne.

Hvalospjevi na račun Luke Modrića postali su toliko uobičajeni da se polako uzimaju zdravo za gotovo, no ne treba smetnuti s uma da će kapetan vatrenih ove godine napuniti 37 i da igra nestvarno dobro.

Iako nije bio na najvišoj mogućoj razini u uzvratu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja (3:1) pa igru napustio u 75. minuti, uspio je oduševiti jednim detaljem iz drugog poluvremena epskog dvoboja.

Naime, šest godina mlađi Kevin De Bruyne pokušao je povući kontru i to tako da pretrči Luku, no plan mu nije uspio jer Modrić je bio brži, ukrao mu loptu i mirno je vratio vrataru Thibautu Courtoisu.

 

 

 

Dobra je to uvertira i za ono što vatrene čeka na Svjetskom prvenstvu u Kataru krajem godine, gdje posljednju utakmicu skupine igraju protiv Belgije, čiji je lider upravo De Bruyne. Ako je suditi prema ovom detalju, znamo tko će dobiti bitku na sredini terena!

>>> Luka Modrić ispisao povijest Reala

Komentara 4

DU
Deleted user
12:12 05.05.2022.

Dajte nemojte pretjerivati, Luka nije bio brži! Luka je bio pametniji! Glava i inferioran stas + iskustvo od njega su učinile proklasnog igrača. Stoga je s lakoćom De Bruyne-a doveo u inferioran položaj usprkos njgovoj snazi i brzini!

RA
radolizem
12:29 05.05.2022.

Jučer je utakmicu dobio Cortoais. Kriv je za gol jer je dobio u prvi kut, ali sve ostalo je obranio ili se tako dobro postavio da su igrači MC pucali pored gola.

Avatar patkovic
patkovic
11:41 05.05.2022.

dok je bio modrić u timu gubili su 1-0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije