DAT ĆE SVE OD SEBE

El Clasico bit će mnogima posljednji, pogledajte o kome je sve riječ!

Real Barcelona
Pablogarcia/UESyndication/PIXSELL
21.03.2015.
u 16:41

S obzirom na restrikcije po pitanju transfera, obje momčadi su dovele i neke od nogometaša na svega jednogodišnju posudbu, nekima ističe ugovor, a neki jednostavno zbog godina traže izlaz iz nogometa na ovoj visokoj razini

Barcelona i Real Madrid susrest će se u izrazito bitnoj utakmici na Nou Campu (nedjelja 22. ožujak, 21.00) jer Katalonci žele potvrditi prvo mjesto, a "kraljevi" ga vratiti.

I neki od igrača svakako će željeti dati sve od sebe jer će im vrlo vjerojatno ovaj El Clasico biti posljednji u karijeri, osim ako se ne dogodi nešto uistinu iznenađujuće.

S obzirom na restrikcije po pitanju transfera, obje momčadi su dovele i neke od nogometaša na svega jednogodišnju posudbu, nekima ističe ugovor, a neki jednostavno zbog godina traže izlaz iz nogometa na ovoj visokoj razini.

Kao prvo ime među "uskoro otpisanima" svakako je Nijemac Sami Khedira. Ugovor mu ističe krajem sezone te se očekuje da će napustiti Real Madrid ovog ljeta, a Schalke je navodno njegova sljedeća destinacija.

>> Tko su ostali nogometaši "na odlasku" pogledajte na Goal.com

>> Prosinečki: Barcelona igra sjajno, ali lako se može dogoditi da izgubi od Reala

Komentara 2

BO
BobRock
16:59 21.03.2015.

"El Clasico bit će mnogima posljednji, pogledajte o kome je sve riječ!" i onda das link za goal.com. Svaka cast, postali ste 24sata broj 2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije