POTPISAO UGOVOR

Samir Nasri ostaje u Manchester Cityju narednih pet godina

'Samir Nasri, Manchester City Photo: Press Association/Pixsell'
'Anthony DevlinPress Association/'
10.07.2014.
u 17:27

- Sretan sam jer ostajem u redovima Cityja. Nalazim se u najboljim igračkim godinama i vjerujem kako ću biti još bolji - kazao je Nasri.

Samir Nasri ostat će u Manchester Cityju do 2019. godine, a službeno je to potvrđeno na internetskim stranicama aktualnog prvaka Engleske.

Ujedno, to je i zalog za budućnost jer 27-godišnjem francuskom veznjaku ugovor je vrijedio do srpnja 2015. godine i postojao je strah da bi ga netko mogao uzeti bez plaćanja odštete.

- Sretan sam jer ostajem u redovima Cityja. Nalazim se u najboljim igračkim godinama i vjerujem kako ću biti još bolji - kazao je Nasri, kojeg francuski izbornik Didier Deschamps nije vodio na Svjetsko prvenstvo u Brazilu uz objašnjenje da loše utječe na ostatak momčadi.

>> Francuzi bez Nasrija u Brazil; Prandelli pozvao Cassana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije