naučio lekciju

Sammir: Idemo pobijediti PAOK pa onda slaviti bez bojazni

\'02.12.2010., stadion El Madrigal, Villarreal, Spanjolska - Europska liga, skupina D, Villarreal - Dinamo. Sammir.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Marko Lukunic/PIXSELL
12.12.2010.
u 08:07

- U slučaju jedanaesterca u srijedu, neće me biti strah pucati. Naravno, ako mi trener Halilhodžić dopusti - kaže Brazilac.

Iako trener Halilhodžić naglašava da se PAOK mora dobiti momčadskom igrom, o jednom igraču ipak će mnogo toga ovisiti. Uzdat će se Vaha u genijalne lopte Brazilca Sammira.

– Već sam danima jako nervozan, kao, uostalom, i svi suigrači. Jedva čekamo da utakmica počne. Znam za Dinamovo prokletstvo u posljednjih 40 godina i nadam se da ćemo ga napokon uspjeti srušiti – rekao je jučer Sammir te dodao:

– Ova utakmica odlučuje hoće li sezona biti dobra ili loša. Ako ne pobijedimo, zaboravit će se sve dobro što smo napravili ove sezone.

Ljutit na grubosti u HNL-u

Prognoza za srijedu kaže da bi u Maksimiru moglo biti hladno, čak do -4 stupnja.

– Bojim se da teren ne bude smrznut. Nadam se da će biti barem malo trave – kaže veznjak plavih.

Kako ste zadovoljni svojom formom?

– U dobroj sam formi. U Španjolskoj sam odigrao malo lošije, ali to je zato što je Villarreal mnogo bolja momčad od nas.

Koliko će u srijedu nedostajati Bišćan?

– Jako, ali nadoknadit ćemo ga.

U slučaju da se za Dinamo dosudi jedanaesterac, za Sammira nema dvojbe:

– Ako mi trener dopusti, rado ću ga pucati.

Koja je najveća snaga PAOK-a?

– Nemaju neku igru, oni se ne mogu nadigravati s nama. Čekat će priliku iz prekida, iz kontre. Mi moramo imati posjed lopte i što više ih stisnuti. Ma bolji smo od njih, prvu utakmicu nesretno smo izgubili.

Sammir je barem siguran da igrači PAOK-a neće igrati grubo, poput onoga što je Dinamo doživio u Splitu, Rijeci i Osijeku, kada je i Sammir zbog jednog grubog starta na poluvremenu izišao iz igre.

– To je već očito postalo normalno u hrvatskoj ligi. Svi su ljutiti na nas, a ne znam zašto. Žalosno je to. Zbog tih grubih startova nećemo biti kompletni za srijedu.

Brazilac se u srijedu uzda u veliku pomoć publike.

– Nadam se da će stadion biti pun i da će nas navijači nositi svojim navijanjem.

U lipnju prinova

Ako pobijedite, gdje ćete slaviti?

– Još nemamo ništa organizirano, treba prvo pobijediti.

U slučaju pobjede, Sammir će moći slaviti bez bojazni od nove kazne (platio 10.000 eura zbog izlaska sa suigračima Ibanezom, Calellom i Cufreom).

– Ha ha, naravno, u tom slučaju sigurno neće biti nove kazne.

Kući u Brazil Sammir će već dva dana nakon utakmice. Hoćete li se vratiti u Dinamo?

– Vraćam se, ugovor mi traje još tri godine – nasmijao se Sammir.

Zaručnica Yasmine, koja je trudna, već je otišla.

– Rodit će u lipnju, još ne znamo spol ni ime.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
02:52 13.12.2010.

Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

VE
Velikogoričan56
08:35 12.12.2010.

Clanak korektan, Sammir isto tako. Ja se isto nadam da se necemo smrznuti od njihove igre i rezultata, a sto ce biti zima na stadionu lako cemo pretrpjeti ako uspijemo da Dinamo uz nasu skromnu pomoc prodje u EL bar z jedno kolo u proljece.

SA
saksofon
14:21 12.12.2010.

Samo neka dečki odigraju hrabro i napadački i rezultat će sigurno doći! PAOK nije momčad koja se ne može proći! Dinamo je tehnički i igrački puno kvalitetniji! Dinamo, po mojem mišljenju prolazi dalje! Sretno Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije