NOVO PRIZNANJE

Samo je Franck Ribery bolji dribler od Matea Kovačića!

Mateo Kovačić, Inter, portal (1)
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
05.06.2013.
u 14:22

Hrvatski veznjak imao je u prosjeku 4.4 uspješna driblinga po utakmici, a Ribery je imao 4.5

Agencija za sportsku statistiku Opta iznijela je podatak koji bi trebao razveseliti izbornika Štimca i novog trenera Intera Waltera Mazzarrija. Naime, Mateo Kovačić drugi je najuspješnijih dribler u pet najjačih europskih liga.

Mladi hrvatski veznjak imao je u prosjeku 4.4 uspješna driblinga po utakmici, a tek malo uspješniji Franck Ribery imao ih je 4.5.

Nažalost, taj sjajan podatak ne znači previše Interu koji je prošlu sezonu završio na sramotnom devetom mjestu. Navodno su svi njihovi igrači na prodaju, osim Kovačića i Rodriga Palacija, pa momčadi slijedi potpuna rekonstrukcija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije