Novo priznanje

Samo Modrić i Di Maria drugi tjedan zaredom u idealnoj momčadi Lige prvaka!

Luka Modrić
PA/Pixsell
01.05.2014.
u 18:34

Na vratima je tako Courtois, u obrani Juanfran, Ramos, Pepe i Felipe Luis, vezni red čine Modrić, Arda Turan i Di Maria, dok su u napadu Ronaldo, Diego Costa i Bale

Luka Modrić u utorak je ponovno bio jedan od najboljih igrača madridskog Reala u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka. Njegova momčad pobijedila je 4:0 u Münchenu, a Luka je asistirao Sergiju Ramosu za prvi gol na utakmici.

Odličnu igru prepoznali su navijači Reala koji su puni hvale na njegov račun, ali i mnogobrojni stručnjaci. Dobra partija nije promakla ni Uefi koja ga je uvrstila u momčad tjedna ovog najelitnijeg nogometnog natjecanja. To je drugi tjedan zaredom da se hrvatski reprezentativac našao u momčadi kola LP-a, a to je uspjelo samo njemu i njegovu suigraču Angelu di Mariji.

Naravno, svih 11 mjesta u ovotjednom izboru zaslužili su igrači madridskih momčadi, Reala i Atletica, koje su i izborile finale.

Na vratima je tako Courtois, u obrani Juanfran, Ramos, Pepe i Felipe Luis, vezni red čine Modrić, Arda Turan i Di Maria, dok su u napadu Ronaldo, Diego Costa i Bale.

>>Modrić je svakom utakmicom sve bolji, puno znači za Real

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije