ULAZNICA 10 EURA

Samo vaučerima na drugo pretkolo u Luksemburg

Dinamo Hajduk (1)
Goran Stanzl, Slavko Midzor/PIXSELL
09.07.2013.
u 17:46

Utakmica drugog pretkola Lige prvaka Fola Esch - Dinamo igra se u utorak u Luksemburgu, uzvrat je tjedan dana kasnije u Maksimiru

Dinamo je odlučio, kao i prošle godine, ulaznica za europske utakmice u gostima prodavati vaučerima. Tako zahtjeve za vaučere za utakmicu Fola Esch - Dinamo treba predati u srijedu od 10 do 17 sati (donijeti na Dinamov kiosk ili poslati e-mailom).

U četvrtak će biti objavljeno kome su odobreni zahtjevi te će u četvrtak i petak te vaučere moći podići. S njima se u Luksemburgu kupuju ulaznice (cijena deset eura). Prva utakmica drugog pretkola Lige prvaka Fola Esch - Dinamo igra se u utorak u Luksemburgu, uzvrat je tjedan dana kasnije u Maksimiru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije