amaterski nogomet

Samoborci iznenadili Lekenik, desetka Ponikvi

Marija Jurinić (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
14.10.2012.
u 22:36

Veliko iznenađenje u 9. kolu Treće HNL, skupina središte priredli su nogometaši Samobora koji su kao gosti svladali Lekenik.

Domaćin je poveo pogotkom Željka Kovačevića iz slobodnog udarca, a potpuni preokret sa dva pogotka do kraja poluvremena donio je Tomislav Ivičić.

Na vrhu su i dalje Dugo Selo koje nije imalo većih problema na svom travnjaku protiv Dubrave, te Segesta koja je donijela sva tri boda sa gostovnja u Bedenici. Polako se budi i Trešnjevka. \"Zeleni\" su osvojili sva tri boda u Bistri, a nogometaši Gaja upisali su i osmi poraz. Tekstilac je pogotkom Toša pobijedio Vrbovec.

Gosti su od 67. minute igrali s igračam manje. Zbog udaranja isključen je bio Mlinarić. Pogotcima Vukadina i Milatonića Trnje je slavilo protiv Udarnika. Zaoštrilo se u nadoknadi vremena kada je sudac dodijelio tri žuta i jedan crveni karton.

Rezultati 9. kola
: Tekstilac - Vrbovec 1:0, Dugo Selo - Dubrava 2:0, Stupnik - Vrapče 0:0, Lekenik - Samobor 1:2, Maksimir - Gaj 4:0, Trnje - Udarnik 2:1, Strmec - Segesta 1:2, Bistra - Trešnjevka 1:3; poredak: Dugo Selo 21, Segesta 21, Trnje 19, Vrapče 18, Lekenik 18, Bistra 14, Udanrik 13, Vrbovec - Terkstilac 12, Maksimir 12, Stupnik 10 , Samobor 10, Dubrava 7 (-3), Trešnjevka 7, Strmec 6, Gaj 1.

Nogometaši Ivanje Rijeke brzo su se oporavili od poraza u Odri i peticom ispratili Špančane u utakmici 9. kola Prve zagrebačke nogomete lige. Gosti su upisali dva poraza za redom i sa drugog začas su pali na šesto mjesto tablice. Ponikve su do vrha napunile mrežu Sloge. Nakon dugog posta bez pobjede, tri boda osvojili su nogometaši Croatia Prigorja, a nakon četiri uzastopne pobjede Prečko je zaustravilo seriju Odrana. Dinamo iz Odranskog Obreža rutinski je s pobjedom obavio gostovanje na Savici. Botinčani su pogreškom svog braniča poklonili pobjedu Šparti. Po prilikama je trebalo završiti neodlučeno, a gosti su imali neviđenu zaštitu suca Lekšića koji u prvom poluvremenu nije fučkao jedanaesterac za domaće. Ali je dosudio četiri žuta kartona domaćinu i sva četvorica kažnjenih (Musa, Kršić, Marić, Patarčec) neće moći igrati sljedeće kolo u Obrežu. No, s obzirom da mu je tata bio dugogodišnji sudac Lekšić uživa dobar status kod delegata pa mu loše suđennje prolazi...

Rezultati 9. kola
: Sesvetski Kraljevec - Concordia 1:1, Ivanaj Reka - Špansko 5:1, Prečko - Odra 3:1, Croatia Prigorje - Sava 3:0, Mladost - Nur 0:0, Zet - Dinamo 1:3, Botinec - Šparta Elektra 0:1, Ponikve - Sloga Gredelj 10.0; poredak: Ivanja Reka 22,Dinamo 21, Šparta Elektra 20, Ponikve 15, Concordia 15, Špansko 15 (utakmica manje), Prečko 14, Nur 13, Botinec 12, Zet 12, Odra 12, Sesvetski Kraljevec ¸10, Croatia Prigorje 8,Mladost 6, Sava 3, Sloga Gredelj 1  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije