Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO I MARCO

Samovojska o mladoj nadi: Pitam se igra li u reprezentaciji krivi Pašalić

Zagreb: Tradicionalno izvlačenje parova 50. izdanja Malonogometnog turnira Kutija šibica
Robert Anic/PIXSELL
30.08.2023.
u 22:47

Perfektno. Izvanredno. Kakva ljevica i kakve pogotke postiže, to je fantastično - rekao je Samovojska

Krilni igrač Rijeke Marco Pašalić (22) stigao je ovog ljeta na Rujevicu iz Njemačke, točnije iz redova njemačkog velikana Borussije Dortmund.

Ofenzivac koji trenutno igra kao mladi reprezentativac Hrvatske odmah se pokazao kao odličan potez za Rijeku. U prvih devet utakmica za Rijeku postigao je šest pogodaka i dodao dvije asistencije.

Nisu to bili bilo kakvi golovi, većina njih su bile prave 'ljepotice' od pogodaka. Pašalić je svojom ljevicom zabio već dva briljantna pogotka iz daljine, Istri i Lokomotivi, protiv Torshavna je u trećem pretkolu Konferencijske lige zabio pogodak direktno iz kornera, a u doigravanju Konferencijske lige je protiv Lillea zabio briljantan lob s 20-ak metara.

U HRT-ovoj emisiji posvećenoj Ligi prvaka, dugogodišnji hrvatski sportski novinar Anton Samovojska komentirao je i uzvratnu utakmice Rijeke protiv Lillea, pa prokomentirao i Marca Pašalića.

- Rijeka ima vrlo mlad kadar. Tu se vidi potencijal među tim igračima. Gledam Pašalića pa se pitam je li u reprezentaciji igra krivi Pašalić, kako je ovaj otvorio sezonu. Perfektno. Izvanredno. Kakva ljevica i kakve pogotke postiže, to je fantastično - rekao je Samovojska, pa dodao:

- Teško je mladim igračima stalno igrati perfektno, za to je ipak potrebno iskustvo. Za sutrašnju utakmicu sam i jednu stvar siguran sto posto jer poznajem Željka Sopića. On je rekao da će na teren izaći 11 lavova. On je kadar uistinu poslati na igralište jedanaest lavova i stvoriti ih takvima - istaknuo je Samovojska.

Naravno, pod krivim Pašalićem Samovojska se referirao na dugogodišnjeg hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića (28), koji posljednje četiri sezone nosi dres Atalante te je za reprezentaciju upisao 54 nastupa uz osam pogodaka.

Komentara 11

DE
derin
23:29 30.08.2023.

Momku plus na ovoj sezoni zasad i sretno mu dalje, a li gdje je bio dosad!? A drugi Pašalić igrao dobro u Hnl-u, Elcheu, Monacu, Milanu, Spartaku, na kraju u Atalanti i dao neke važne golove za reprezentaciju.

DM
drazen.muhvic
23:05 30.08.2023.

Protiv Dinama koji je ipak donekle ozbiljnija europska momčad se vidjelo kakav su kapacitet taj Pašalić, Ivanović i Janković. Nigdje ih nije bilo - pojeli ih. Da nije Menalo podmetnuo glavu ne bi ovaj "pravi" (Samovojska-sic) zabio gol...

DU
Deleted user
10:47 31.08.2023.

Samovojska ISPRAZNI TIP...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije