Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNA

Sandra je šokirana uvjetima u Parizu: 'Trebam li ponijeti alat za lov? Živimo u kamenom dobu'

European Athletics Championships
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/4
03.07.2024.
u 17:23

Kako s ponosom braniti boje LIJEPE naše, sve to ostvariš i onda završiš u KAMENOM DOBU? - napisala je Elkasović putem Instagrama

Od otvaranja Olimpijskih igara u Parizu dijeli nas nešto više od dvadeset dana, a dok se gledatelji pripremaju za put sportaši treniraju već dulje vrijeme.  No, izgleda da sportašima ove godine treninzi neće biti najteži dio Olimpijskih igara. Naime, kako je odlučio organizator u Olimpijskom selu ove godine neće biti klima uređaja. Sve je to u svrhu borbe protiv klimatskih promjena, no zbog velikih vrućina tokom ljeta nije ni čudo da su se neki sportaši pobunili.

VEZANI ČLANCI:

Među njima je i naša ponajbolja sportašica Sandra Elkasović

"Kreveti i stolice od kartona, sobe bez adekvatnog sustava rashlađivanja?! Da li je to san svakog sportaša?! Nakon godina treniranja, odricanja i sanjanja kako jednog dana postati Olimpijac kako s ponosom braniti boje LIJEPE naše, sve to ostvariš i onda završiš u KAMENOM DOBU? Kratak upit za organizatore, da li je potrebno ponijeti i ALAT za lov? Kako bismo imali pravo na objed???" objavila je Elasković putem Instagram storija.

Komentara 4

Avatar xenon
xenon
20:02 03.07.2024.

Opće poznato je da se dobri rezultati mogu postići samo uz klima uređaje i krevete s duplim madracem.

ZL
Zlatarkongozambija
17:36 03.07.2024.

Kako vam nije neugodno? Naša proslavljena sportašica nosi prezime ELKASEVIĆ, a ne Elasković. Mogli ste se bar malo potruditi.

Avatar CUBE
CUBE
17:41 03.07.2024.

Godinama unatrag olimpijski odbor dijeli na ulasku u olimpijsko selo prezervative kako ne bi došlo do neželjene trudnoće. A gledajući čisto sa sportskog aspekta kakve bi to bebe sportskih gena bile 😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije