Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO POZADINU

Šapit o 'izgubljenim' slušalicama kod proslave: 'Sve je dozvoljeno. Ljudima nismo pokvarili doživljaj'

Foto: Screenshot HRT
1/4
13.03.2023.
u 09:21

Nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine. Fodor ga je bocnuo kada su prikazivali proslavu pogotka Livaje protiv Kanade, a sam Marko Šapit rekao je i kako su mu djeca slavila uspjehe.

Sportski novinar HRT-a Marko Šapit gostovao je u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' povodom nominacije za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine. Komentator s kojim smo proživljavali najveća uzbuđenja hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru pričao je o svojim doživljajima s natjecanja. Razgovor je tekao u humorističnom tonu.

- Mi se ciklički pojavljujemo svake četiri godine, čekamo ta Svjetska prvestva, onda Dalić sa svojima nešto napravi, mi to pratimo. Ne pokvarimo ljudima doživljaj, recimo to tako, i onda su ljudi sretni - započeo je.

Vatreni su na Mundijalu osvojili brončanu medalju. Otkrio je kako su mu sve proživjela djeca.

- Moj Luka je peti razred osnovne i bio je 'dva metra visok' za vrijeme SP-a. Stalno su te pokazivali, svi su te slušali, rekao mi je. Kćer, koja je mlađa, trčala je po kući i vikala 'Livakoviiiiić'. 

Potom ga je malo 'bocnuo' Mirko Fodor, voditelj emisije. Prikazali su njegovu proslavu pogotka Marka Livaje protiv Kanade.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco - Khalifa International Stadium, Doha, Qatar - December 17, 2022 Croatia's Marko Livaja and Martin Erlic celebrate after the match as they finish in third place REUTERS/Peter Cziborra Photo: Peter Cziborra/REUTERS
Foto: Peter Cziborra/REUTERS

- Ti si iz Makarske, čovjek bi pomislio da ti je Hajduk drag. Jučer protiv Osijeka nisi tako pratio Livaju - rekao mu je.

- Ja sam jučer bio u Rijeci - odgovorio je Šapit, koji je prenosio utakmicu na Rujevici. 

Otkrio je kako je izgledala najluđa proslava pogotka na SP-u, kada je Bruno Petković zabio Brazilcima, a Šapit ostao bez slušalica. 

- S kolegom Pavićem, zaduženim za snimanje, u tom trenutku morao sam se zagrliti. Zanemarili smo činjenicu da je tu neka oprema, kablovi. I to je ljudima ispalo simpatično. Kad tako dobro ide reprezentaciju, čovjeku je sve dozvoljeno, rekao bih - zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije