U DRUŠTVU BOBANA

Savićević se rugao Petkoviću pa ostao u čudu: 'Vi i da kravu uvedete, zabila bi gol'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/4
10.12.2022.
u 18:35

Za Brazilce je deset minuta prije kraja situacija izgledala sjajno. Poveli su, minute su ih dijelile od pobjede i prolaska, a napadač Dinama nije zadivio legendu Milana. Naprotiv - smijao se prijatelju Zvoni Bobanu, da bi ga dočekalo iznenađenje...

Hrvatska nogometna reprezentacija ušla je u novo polufinale Svjetskog prvenstva. Izabranici Zlatka Dalića jučer su iznenadili Brazilce i prvog favorita izbacili s turnira. Neymar je svoju reprezentaciju u vodstvo doveo u nadoknadi prvog produžetka i situacija je izgledala loše za vatrene.

Bruno Petković ušao je u 72. minuti umjesto Andreja Kramarića. Sve su s tribina pratili Zvonimir Boban i Dejan Savićević, nekadašnji suigrači iz Milana. Petković nije dobro ušao u susret i Crnogorac ga je ismijao.

- Gdje ste ovog našli - rekao je Savićević.

Naravno, riječi su mu kasnije obile u glavu jer je napadač Dinama u 116. minuti izjednačio rezultat i momčad odveo do jedanaesteraca, iz kojih smo Brazilce bacili na koljena i prošli među četiri najbolje reprezentacije svijeta. 

- Vi i da kravu uvedete, zabila bi gol - prokomentirao je nakon pogotka. 

Naši se nogometaši za mjesto u finalu na drugom Mundijalu zaredom bore protiv Argentine. Susret je na rasporedu u utorak u 20 sati. 

>> Pogledajte kako se slavilo u redakciji Večernjeg lista

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 11

OT
otrovnijezik
19:08 10.12.2022.

Savičeviću predloži Stojkoviću neka uvede žene svojih nogometaša. Vjerujem da bi postigle bolji plasman od muževa.

Avatar mustafa2
mustafa2
19:28 10.12.2022.

dakle, na tribini su sjedili boban i savo a gdje je bio novinar da je to cuo sto su njih dvojica pricali ? mora da je novinar bio dasovic jer jedino on moze cuti cak i ono sto nitko nikad nije rekao. koja plitka prica, to moze samo dasovic izmisliti.

Avatar gremo20
gremo20
19:04 10.12.2022.

petkovića jako malo dijeli od tog da bude vrhunski igrač za barcu ili real, samo da si posloži malo stvari u glavi i da poradi da bude samo 20% brži, to bi bilo dovoljno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije