ljutit zbog suđenja

Savo Milošević: Ovi iz Uefe obična su stoka

Nogomet
Sanjin Strukic/PIXSELL
10.09.2010.
u 11:36

Poslije utakmice sa Slovenijom (1:1), Srbija je imala prigovore na suđenje Portugalca Olegarija Benquerençe. Savo Milošević, ljutit na suca jer nije svirao kazneni udarac, ističe da Uefa favorizira Italiju.

Ključne riječi

Komentara 7

AU
aurora08
18:49 10.09.2010.

srpceki ostali srpceki, njim je navek neko kriv, pa se zato i zoveju mala srbija heheheheheehehehehhee

AN
Andreeejjj
05:19 11.09.2010.

Sava, penal je bio...ali da su SLOVENCI iskoristili svoje dvije 100% šanse - zicere, šta bi tek onda rekao? Janezi su vama demonstrirali brzu, ljepu, strahovitu borbenu, homogenu i modernu igru 80 minuta, tek kojih 10 minuta ste možda imalii nadmoć! Ok, vama su uvijek drugi krivi, ukoliko ih nije, vi ih jednostavno izmislite. Da ste zabili koja 3 gola suparniku, nebi vam penal bio ni važasn, zar ne Sava Celzijus...nekadašnji mentor poznate Nives...

Avatar Castro
Castro
13:25 10.09.2010.

tebi je savo i mijesto u zonskoj ligi srbije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije