DRAME OBITELJI SCHUMACHER

Sin i bivša žena Schumacherovog brata reagirali na njegovu objavu da ima dečka

Halle: Supriga Ralfa Schumachera, Cora, zabavljala se na utrci i u live emisiji
Foto: nph / Kokenge
1/4
16.07.2024.
u 10:25

"Još uvijek me jako boli što se moj dečko toliko udaljio od mene nakon razvoda. Ne znam zašto", rekla je bivša supruga Ralfa Schumachera s kojom je njihov sin David prekinuo kontakt nakon što je otvorila profil na stranicama za odrasle

Ralf Schumacher, brat legendarnog vozača Formule 1 Michaela, nedavno je javno objavio kako je homoseksualac. "Najbolja stvar u životu je kada pored sebe imaš pravog partnera s kojim možeš podijeliti sve", napisao je i predstavio svog partnera Etiennea. Vijest se brzo proširila svjetskim medijima.

"Tako sam sretan što si napokon pronašao nekog s kime se možeš osjećati jako ugodno i zaštićeno, bez obzira na to je li to muškarac ili žena. Tata, u potpunosti stojim iza tebe, želim ti sve najbolje i čestitam ti", napisao je David Schumacher, 22-godišnji sin Ralfa Schumachera kojeg je dobio u braku s njemačkom glumicom i voditeljicom Corom, čija je priča jednako živopisna.

Par je bio u braku od 2001. godine, a rastali su se 2015. godine. Nakon toga, pozirala je i za Playboy, a svoju je odluku objasnila riječima: "Volim svoje tijelo i zašto ga ne bih pokazivala drugima? Imam 46 godina i još uvijek se osjećam ugodno u vlastitoj koži. Zašto ne bih podijelila fotografiju ili dvije u toplesu s javnosti? Neki ljudi su ljuti na tebe jer ne patiš onako kako oni očekuju. Neka ih Bog i dalje razočarava. Moja stranica će biti sadržajna, ali će svakako ostati estetska."

GALERIJA Pogledajte kako Luka Modrić sa suprugom gleda spektakl u Wimbledonu

Halle: Supriga Ralfa Schumachera, Cora, zabavljala se na utrci i u live emisiji
1/9

Nakon njihovog razlaza Ralf je više godina uspijevao odmaknuti svoj ljubavni život od očiju javnosti. Poslije brojnih spekulacija, istinu je otkrio sam Schumacher i priznao da je s Etienneom u vezi već dvije godine. Sin David je s majkom prekinuo svaki kontakt nakon što je otvorila profil na stranicama za odrasle i počela snimati eksplicitni sadržaj.

"David i ja trenutno ne razgovaramo. Opet me svugdje blokirao. Ovo je jako bolno za mene. To je moje dijete i mislim da me svaka žena koja je u takvoj situaciji može razumjeti", rekla je Cora i otkrila kako je sa sinom, koji se također bavi automobilističkim utrkama, posljednji puta razgovarala prije godinu dana.

"Tada sam s njim posljednji put i razgovarala. Imala sam dopuštenje jednom doći na njegovu utrku. Još uvijek me jako boli što se moj dečko toliko udaljio od mene nakon razvoda. Ne znam zašto. Htjela bih mu reći koliko sam ponosna na njega i da ga volim svim srcem. On je moj sin, moj jedinac. Uvijek ću biti tu za njega", kazala je Cora za Bild.

VIDEO Darijo Srna priskače u pomoć Hajduku: 'Bio sam s Gattusom na večeri, pričali smo o jednom igraču'

Komentara 13

NE
Nemanadimak
12:36 16.07.2024.

Zafalilo novca ili ga je decko maltretiro za malo popularnosti. Uistinu mi zao Ralfa i sto se mora ovako promovirati. Koga se uistinu tice njegovo opredjeljenje. Bio je dosta dobar u F1 i ovo mu nije trebalo uopce. Schumaher tragedija se nastavlja.

DU
Deleted user
12:30 16.07.2024.

Moj prijatelj voli dečke,al ne za mali nogomet,moj prijatelj voli dečke al ne da s njima popije....:-)

Avatar Carlton
Carlton
11:29 16.07.2024.

Zašto je to za bilo koga ovdje bitno? Ni iz džepa ni u džep

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije