PRIZNAO NA INSTAGRAMU

Brat Michaela Schumachera iznenada javno objavio da je homoseksualac

Ralf Schumacher
Instagram
14.07.2024.
u 22:39

"Najbolja stvar u životu je kada pored sebe imaš pravog partnera s kojim možeš podijeliti sve", napisao je bivši vozač Formule 1 ispod fotografije na kojoj on i njegov partner, zagrljeni, promatraju zalazak sunca.

Ralf Schumacher, mlađi brat legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera, javno je javno priznao da je homoseksualac. Ovaj iznenađujući korak Schumacher je poduzeo nekoliko minuta prije finala Europskog prvenstva u nogometu, objavivši informaciju na svom Instagram profilu.

"Najbolja stvar u životu je kada pored sebe imaš pravog partnera s kojim možeš podijeliti sve", napisao je bivši vozač Formule 1 ispod fotografije na kojoj on i njegov partner, zagrljeni, promatraju zalazak sunca.

Njemački mediji izvještavaju da je Ralf sa svojim partnerom Etienneom u vezi već dvije godine, ali su tek sada odlučili javno objaviti svoju vezu.

Prije ove veze, Ralf je bio u braku s glumicom i modelom Corom Brinkmann, s kojom je između 2001. i 2015. godine dijelio život i ima sina Davida.

Tijekom svoje karijere u Formuli 1, Ralf Schumacher nastupio je na 182 utrke, ostvarivši šest pobjeda i 27 plasmana na pobjedničko postolje.

>> Otkrivene plaće izbornika! Dalić zarađuje golem iznos, no nije niti u prvih 10

Ralf Schumacher
1/24
 
Ključne riječi

Komentara 4

RO
RobbieSthlm
23:36 14.07.2024.

Koliko ja znam da se priznanja objavljuju nakon krivičnog djela. Zar nije bolje reći da je objavio ili objelodanio informaciju o sebi.

Avatar majkuvam
majkuvam
05:53 15.07.2024.

Po mom shvaćanju ispada da se je negdje oko 2015. godine razbolio...

Avatar CUBE
CUBE
14:11 15.07.2024.

Samo se nadam da će Etienn prvi proći kroz cilj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije