Crne slutnje

'Schumacheru je preostalo nekoliko mjeseci života!'

Michael Schumacher
Foto: Reuters (Ilustracija)
04.11.2014.
u 13:15

Kako vrijeme prolazi, sve su manje šanse da se njegovo stanje popravi, kaže dr. Hartstein.

Gary Hartstein, bivši liječnik u Formuli 1, za razliku od obitelji i menadžera, nije optimističan u vezi s oporavkom Michaela Schumachera.

– Rečeno nam je da Michael više nije u komi, ali to nije vijest. To je pogrešna interpretacija onoga što se stvarno događa. Treba reći da kako vrijeme prolazi, sve su manje šanse da se njegovo stanje popravi. On ne pokazuje neurološka poboljšanja i očekivani je životni vijek takvih pacijenata od nekoliko mjeseci do nekoliko godina – iznio je crne slutnje Hartstein.

Schumacher je stradao na skijanju u francuskom Meribelu 29. prosinca 2013. godine. Nakon liječenja u Francuskoj i Švicarskoj, sada je na kućnoj njezi, gdje o njemu brine 15 specijalista.

>>Šanse za Bianchijev oporavak su jako male, čudo je da nije odmah poginuo

Komentara 3

MH
mrtav-hladan
17:07 05.11.2014.

Dobar čovjek ... Žao mi ga je Za razliku od nekih koji su bogati kao i on jOn je dao vise puta svoj novac u dobrotvorne svrhe Želim mu svako dobro i brz oporavak Danke Schumi .! oporavak Danke Schumi .!

Avatar Oneill
Oneill
18:14 04.11.2014.

Pa pozlilo coveku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije