Još mu vjeruju

Šef bugarskog Saveza: Penev ostaje izbornik

Penev
Joe Giddens/Press Association/PIXSELL
28.10.2014.
u 21:04

On je dobio drugu šansu, a zaključili smo da sada nije vrijeme za promjene – kazao je predsjednik Saveza Borislav Mihajlov.

Luboslav Penev ostaje izbornik bugarske reprezentacije unatoč lošem startu kvalifikacija za Euro 2016., objavio je Bugarski nogometni savez. Čelnici saveza održali su hitan sastanak Izvršnog odbora nakon poraza od Hrvatske u Sofiji, te Norveške u Oslu, a Penev je ipak dobio podršku.

– Penev ostaje izbornik nacionalne momčadi. On je dobio drugu šansu, a zaključili smo da sada nije vrijeme za promjene – kazao je predsjednik Saveza Borislav Mihajlov.

>>'Ako me Kovač ne pozove za Italiju, igrat ću za Bugarsku!'

>>Penev uoči Hrvatske: Nikoga se ne bojimo

>>Johnsen 'pokosio' izbornika Peneva i položio ga na travu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije