IDE U ITALIJU

Senzacionalni transfer: Šibenčanin (16) potpisao za slavni Inter, na njemu će dobro zaraditi

Šibenik: HNK Šibenik protiv NK Slaven Belupo u 2. kolu Prve HNL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.09.2024.
u 19:09

U istome danu u Šibeniku su predstavili i zanimljivog igrača budućnost. Iz Dinama je stigao Zlatan Košćević, prošlosezonski najbolji strijelac HNL za juniore. U zagrebačkom klubu za njega nije bilo mjesta pa je s plavima raskinuo ugovor i potpisao za Šibenik

Za njega vjerojatno niste čuli, ali jedan je mladi, 16-godišnji hrvatski nogometaš upravo ostvario transfer u redove talijanskog velikana, milanskog Intera. Riječ je o Dominiku Kartelu, sinu nekadašnjeg nogometaša, a danas trenera u NK Šibeniku, Marka Kartela. Nagađalo se zadnjih dana o tome da bi mogao potpisati za AC Milan, ali učinio je to za gradskog rivala Inter.

Dominik Kartelo je igrač sredine terena, a od ove sezone natjecat će se u kadetskoj momčadi slavnog milanskog kluba. Potvrdili su to za Slobodnu Dalmaciju i sa Šubićevca, na kojem je upravo odrađen jedan od najvećih transfera u novije vrijeme:

- Zadovoljni smo odštetom, koju ćemo dobiti za nadarenog igrača, a jednako i bonusima, koje smo dogovorili u slučaju da se Dominik odluči preseliti iz Intera u neki drugi klub – informirao je Slobodnu Dalmaciju Denis Brašić, jedan od suvlasnika šibenskog prvoligaša.

U istome danu u Šibeniku su predstavili i zanimljivog igrača budućnost. Iz Dinama je stigao Zlatan Košćević, prošlosezonski najbolji strijelac HNL za juniore. U zagrebačkom klubu za njega nije bilo mjesta pa je s plavima raskinuo ugovor i potpisao za Šibenik. No, odmah po potpisu Košćević će ići u Dugopolje, gdje će biti na posudbi do kraja ove sezone.

FOTO Posljednjem ispraćaju hrvatske legende u Splitu nazočila brojna poznata lica

Šibenik: HNK Šibenik protiv NK Slaven Belupo u 2. kolu Prve HNL
1/30
Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
08:38 05.09.2024.

Važna samo kratkoročna zarada. Nitko nema neki plan za dugoročni razvoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije