NA KRAJU GODINE PRVA

Serena: Naporno sam radila za ovo prvo mjesto

Serena Williams
Reuters | AFP
30.10.2009.
u 10:51

Američka tenisačica Serena Williams završit će ovu 2009. godinu na prvom mjestu WTA ljestvice. Uvjetovala je to ozljeda leđa ruske tenisačice Dinare Safine.

Ruskinja je zbog toga naprasno napustila Sony Ericsson Championships u Dohi, turnir osam najboljih svjetskih tenisačica, ovog tjedna.

Unatoč tomu, Serena odlično igra u Dohi te je natjecanje u skupini završila s tri pobjede iz tri meča te je izborila nastup u polufinalu. Bila je bolja od dvije Ruskinje (Kuznjecove i Dementijeve) te od starije sestre Venus.

- Izgleda da se naporni rad isplatio. To prvo mjesto je kruna ove uspješne godine u kojoj su se dogodile dvije velike stvari, a pritom mislim na osvajanje Australian Opena i Wimbledona. Bila sam željna tenisa i trud se isplatio - rekla je Serena, ali nije zaboravila nesreću suparnice na kojoj je "sagradila" svoj uspjeh.

- Jako mi je žao Dinare, ona je sjajna tenisačica i prava sportašica. Išla je do kraja, pokušala se boriti i protiv ozljede. Šteta i zbog samog turnira što je morala odustati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije