SVLADALA Muguruzu

Serena osvojila Wimbledon i stigla do 21. Grand Slam naslova u karijeri

Serena Williams - Muguruza
Foto: Reuters
1/8
11.07.2015.
u 16:38

Ove je godine uzela bila najbolja na Australian Openu i Roland Garrosu pa joj još samo US Open nedostaje do velikog Grand Slama.

Serena Williams osvojila je Wimbledon nakon što je u finalu svladala Garbinu Muguruzu sa 6:4 i 6:4. Prva tenisačica svijeta slavila je za sat i 24 minute igre.

33-godišnjoj Amerikanki ovo je šesti osvojeni Wimbledon i 21. Grand Slam turnir. Ove je godine bila najbolja na Australian Openu i Roland Garrosu pa joj još samo US Open nedostaje do velikog Grand Slama.

Serena će ovim naslovom zaraditi 1,88 milijuna funti, dok će Španjolki pripasti 940 tisuća.

>> Horvat: Čilić mora biti uporan i čekati svoju priliku. Doći će!

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:18 13.07.2015.

ne postoji veliki ili mali grand slam. Postoji samo jedan, a to je grand slam,. Titulu pobjednika grand slama dobiva samo igrac ili par koji je u istoj godini osvojio sva 4 major turnira, i nitko drugi. Dakle, williams ima sansu ove godine osvojiti svoj 1. (prvi) grand slam, no do sada nije osvojila niti jedan.

MA
majeltomoguce
23:12 11.07.2015.

Manje od sat i pol, 2 seta, gledanost nekoliko puta manja od muškog finala ... rekreacija, ali novaca će dobiti isto kao i Đoković ili Federer sutra koji će "krvariti" na terenu satima. I sada vi recite da je ovo ženska ravnopravnost, a ne diskriminacija muškaraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije