MANUEL PELLEGRINI:

Sergio Agüero igra na istoj razini kao Cristiano Ronaldo i Leo Messi

Sergio Aguero
PA/Pixsell
05.10.2015.
u 13:17

'Najbolji je nogometaš svijeta nakon njih i to potvrđuje iz utakmice u utakmicu.'

Sergio Agüero zabio je pet golova u pobjedi Manchester Cityja protiv Newcastlea (6:1) za samo 20 minuta igre te time potvrdio da se nalazi u odličnoj formi, zbog čega njegov trener Manuel Pellegrini tvrdi da nije nimalo ispod razine Lionela Messija ili Cristiana Ronalda.

- Već sam prije rekao da Sergio igra na vrhunskoj razini, istoj kao Ronaldo i Messi. Najbolji je nogometaš svijeta nakon njih i to potvrđuje iz utakmice u utakmicu - rekao je Pellegrini i nastavio:

- Ali najbitnije za njega, kao i cijelu momčad, jest da osvojimo prvenstvo i Ligu prvaka. Ronaldo i Messi to su već uspjeli, na redu je i Kun!

Agüero je u tri od četiri sezone u Manchester Cityju bio najbolji strijelac momčadi i time opravdao uloženih 50 milijuna eura, za koliko je došao iz Atletico Madrida 2011. godine.

>> Aguero zabio Tottenhamu četiri gola i promašio jedanaesterac

Komentara 2

NN
NS-neighbor
14:10 05.10.2015.

Pa i Suarez je bolji i Levandovski takodje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije