Sergio Perez:

Nico Hulkenberg je među tri najbolja vozača u Formuli 1

Nico Hulkenberg
Reuters/Pixsell
20.01.2016.
u 11:00

'Puno sam naučio od Nice. On je najsnažniji momčadski kolega kojega sam imao u cijeloj karijeri. Definitivno bih ga stavio među tri najbolja vozača na gridu.'

Nico Hulkenberg već odavno nosi titulu jednog od najpotentnijih vozača Formule 1, a Nijemac spletom okolnosti još uvijek nije pronašao mjesto u top momčadi.

Prošlogodišnji osvajač 24 sata Le Mansa je u karijeri vozio za Williams, Sauber i Force Indiju, te je redovito pokazivao vrlo solidne performanse. Od 2014. mu je momčadski kolega Sergio Perez kojega je pobijedio u prvoj zajedničkoj sezoni, dok je lani izgubio s 20 bodova manje u ukupnom poretku vozača.

Perez je zadnje dvije sezone bio lošiji u kvalifikacijama, ali je zato u utrkama demonstrirao sjajne predstave, te se posebno ističe njegovo postolje na Velikoj nagradi Rusije. Meksikanac je za Autosport rekao da je njegov timski kolega jedan od najboljih vozača Formule 1 i da je veliki užitak pobijediti tako klasnog vozača.

- Puno sam naučio od Nice. On je najsnažniji momčadski kolega kojega sam imao u cijeloj karijeri. Definitivno bih ga stavio među tri najbolja vozača na gridu. Ako mogu biti ispred njega, onda vjerujem da mogu pobijediti bilo koga na gridu - tvrdi Sergio.

Inače, Force India je potvrdila da će Perez i Hulkenberg ponovno braniti njihove boje, dok su razgovori o suradnji s Aston Martinom još uvijek u tijeku.

>> Više o F1 čitajte na GP1.hr

>> FIA ponovno razmišlja o nadolijevanju goriva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije