Dva gola Messija

Sevilla povela, sudac pogurao Barcelonu do velikog preokreta

Lionel Messi, Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
09.02.2014.
u 22:54

Na vrhu Primere sada su tri izjednačena kluba, Barcelona, Real i Atletico imaju 57 bodova

- Upozorio sam igrače da će nam ovo biti jedno od najtežih gostovanja u sezoni, rekao je trener Barcelone Gerardo Martino uoči večerašnje utakmice protiv Seville, ali njegovi igrači shvatili su ga ozbiljno.

Barcelona je pobijedila 4:1, iako je uistinu bilo teško. Štoviše, Sevilla je i povela u 15. minuti, a velike zasluge idu i Ivanu Rakitiću. Hrvatski reprezentativac odlično je povukao po desnoj strani, provukao Piqueu loptu kroz noge, odigrao dupli pas s Baccom da bi na kraju lopta došla do Morena, koji uz pomoć Bartre zabija za vodstvo.

Rakitić je i pet minuta poslije bio u glavnoj ulozi. Odlično je ubacio, a Bacca glavom pogodio vratnicu.

A u 34. minuti Barcelona je došla do izjednačenja. Messi je ubacio, a Alexis zabio za izjednačenje. Snimka je poslije pokazala da je bio u čistom zaleđu!

Andaluzijsku momčad to je presjeklo, a dotukao ih je Messijev pogodak u 44. minuti. Argentinac je krasnim volejem zabio za 2:1.

Leo je u 56. minuti još jednom bljesnuo i odmjerenim udarcem s ruba kaznenog prostora zabio za 3:1. Točku na i stavio je Fabregas u 88. minuti.

Na vrhu Primere sada su tri izjednačena kluba, Barcelona, Real i Atletico imaju 57 bodova. Sevilla je ostala na sedmom mjestu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije