Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGA LISTA OZLIJEĐENIH

Sevilla u velikim problemima uoči utakmice s Dinamom: Trening propustio i Rakitić!

LaLiga - Sevilla v Atletico Madrid
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/3
14.02.2022.
u 20:29

Uz to, zbog ozljeda već neko vrijeme ne igraju Suso, Erik Lamela i Gonzalo Montinel. Dakle, u tim velikim problemima Seville krije se velika prilika za Dinamo.

Sevilla i Dinamo odigrat će prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige, a plavima ide u prilog što kapetan Ivan Rakitić vrlo vjerojatno neće igrati zbog toga što se zarazio koronavirusom. Ali, ne ide im u prilog činjenica da se vraća Jesus Navas.

Zanimljivo, on je kapetan dok su svi zdravi, a u odsustvu kroz ova gotovo četiri mjeseca, mijenjao ga je Rakitić. Koji se sad nalazi u zdravstvenim problemima, zajedno s još dvojicom nogometaša - novopridošlim Antonhyjem Martialom i Tecatitom Coronom.

 

 

 

Uz to, zbog ozljeda već neko vrijeme ne igraju Suso, Erik Lamela i Gonzalo Montinel. Dakle, u tim velikim problemima Seville krije se velika prilika za Dinamo.

Svejedno, riječ je o moćnoj momčadi koja se nalazi na drugom mjestu španjolskog prvenstva i zaostaje za madridskim Realom samo četiri boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 3

FR
Frapin
11:56 15.02.2022.

U kojim problemima to sa Rakitićevu nije nikakav problem pa oni su 2. u Španskoj ligi o čemu ovaj novinar troši riječi!

RA
radolizem
21:22 14.02.2022.

Ta Sevilla zna posao, no i njih se može dobiti. Jedan gol Oršić, jeadan Petković, Ademi, kao u najboljim danima i Livaković.

RA
radolizem
21:20 14.02.2022.

Ako Dinamo prođe Sevillu, biti će to najveći uspjeh Dinama. Treba na Livaković, jedan strijelac kao Oršić aprotvi Totenhama i još 9 lavova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije