Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ZA EUROPU

Dinamovci pohrlili u Sevillu! Rasprodane karte za susret u Andaluziji

TOP 100 fotografija u 2021. godini
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
09.02.2022.
u 19:44

"GNK Dinamo ovim putem obavještava navijače o tome da je u srijedu 9. veljače u 18:35 sati rasprodano svih 1000 ulaznica za gostujući sektor stadiona u Sevilli za utakmicu knock-out play-off faze Europa lige Sevilla - Dinamo

Zagrebački Dinamo nastavlja svoj europski put. Hrvatski prvak će prvu utakmicu igrati 17. veljače u Sevilli, gradu na jugu Španjolske, a uzvrat će biti tjedan dana kasnije u Zagrebu. Za one sretnike koji će putovati u Sevillu i gledati susret Zagrepčana i Andalužana, iz Maskimirske 128 poručuju:

"GNK Dinamo ovim putem obavještava navijače o tome da je u srijedu 9. veljače u 18:35 sati rasprodano svih 1000 ulaznica za gostujući sektor stadiona u Sevilli za utakmicu knock-out play-off faze Europa lige Sevilla - Dinamo.

Dinamo je od Seville zatražio dodatne ulaznice za svoje navijače, a informacije o mogućim dodatnim ulaznicama objavit ćemo pravovremeno na službenim kanalima kluba."

Dinamo i Sevilla su igrali međusobno 2016. u grupnoj fazi Lige prvaka. Sevilla je pobijedila doma 4:0 a u Maksimiru 1:0.

- Dinamo je klasik hrvatskog nogometa, sigurno najbolji klub hrvatskog nogometa. Ima iskustva igranja u Europi, pa će biti komplicirano. No gledajući protivnike koje smo mogli izvući bilo je malo povoljnih opcija, zapravo niti jedna. Dinamo je manje-više na razini ostalih koje smo mogli dobiti - govorili su iz Sevillinih redova za klupsku televiziju nakon izvlačenja parova.


 

Ključne riječi

Komentara 1

RA
radolizem
20:53 09.02.2022.

Dinamo radi odičan posao! Mislim da su napravili veliku, ali zaista veeeeliku grešku s Bočkajem i ne znam što im je totrebalo. U Engleskoj za lagano šutiranje mačke onaj Zouma iz West Hama dobije 200.000 eura kazne i raskid ugovora s Adidasom, a Bočkaj za nasilje nad vlastitom suprugom 2.000 kuna. I još prekršajna sutkinja napiše da je 2.000 kuna primjerena kazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije